И тоа да, ама може и мајкава со маска а све дотерана средена, и малиот со маска, и спремни за надвор за излегување, ги зема парите му ги џитка у фаца.
Jas povrakav mnogu do 15-16 nedela mislev nikogas nema da prestanam ama pomina preki Bi trebalo sega veke da se namali gadenjeto jas do 15/16 nedela povrakav sekoj den po cel den ama posle toa preku nok se smiriv do sega 26+3 fala bogu nemam takva maka
Девојки добро утро од мене неможам да се освестам уште..станав со мисла на кафе иако не пијам па си направив појако топло нес имам тапи болки долу како кога добивав и кога стојам ме болат нозете и кичмата ми трнат исто како кога добивав ми се нема случено досега вакви болки да имам мислам секој момент ке добијам ептен непријатно ми е а бебка активна како и досега што може да е, се мислам да не ме фаќа прелада 30+6 сум . Вие сте имале ли вакви болки ? Почекај, види тоа со гинеколог. Најубаво е до 14/15 недела да се нема..но кај секого различно..
Честитки и лесна бременост. Јас дознав во 6та недела, од старт ми беше дозволено да имам односи. Ама сепак почекај си до преглед најубаво и прашај си го гинекологот, секоја бременост е различна..
Ајде и јас да се пријавам во клубот на 9 ки Три дена во 9 ти месец, бебе со главата скроз во канал ,а со ноџиња во ребра ми ровари Од време на време имам менструални болки, и како некои грчеви....веројатно се тие ,,лажни контракции,, Утре сме на преглед кај докторката што ќе ме пораѓа(царски), па да видиме за кога ќе ни закаже. Туку јас се си мислам, ако ми пукне водењак или добијам болки, а маж ми биде на работа(дека работи и ноќни смени) ,дали ќе можам сама да се однесам до болница Скопје(а не сум од Ск.,на некои 60 минути од Ск ) Не дека мемам кого да викнам ,туку онака размислувам дали би можела сама... И јас викам , синко мама е спремна ,може да излегуваш
Bev deneska.mi napravi ctg eho vaginalno me vide ne bev otvorena ic zadutre ke me zadrzi i ke probame.so provokacii ako nema.nis du zautre postelkata e prezrela veke
Чекај кај ке одиш ти , не ме оставај сама ајде уште недела дена па може да излегува и моето синче кога сака
Да се пријавам и јас, 38+1, вчера бев на второ цтг, едвај една контракција до 40 и така. Сега наредно за една недела, изгледа на малава не и се искача
Тука сме негде, јас од утре 38 сум . Утре сум на преглед, ќе видиме што ќе кажат. Денес бев на депилација, се средив скрос, сега може да излегува
Исто три дена во 36 недела. Денес на контрола малку ме исплашија. Ќе бидеме со царски сигурно само позицијата била многу лоша дури и за царски ,трансверзално. И плус плодот бил голем, ама не можеше да измери стомаче заради позиција. Постелката уште не е зрела ќе видиме наредна недела пак Кај тебе зошто со царски ако е во канал наместено?
Под граница е ама не верувам дека е страшно во 35 гн. Може да ти дадат нешто за железо, сепак уште цел месец имаш
јас јадам што ми се јаде,ако гледам да е здраво ќе си умрам од глад. без антибиотик многу тешко дека ќе ти помине,мораш на лекар. со лесно нека е.