@***Bony*** Убаво што ви рекла да одберете барем Иначе за хормоните кој спомна, најнормално е да си насмеан, да плачеш, да се нервираш, да се лутиш, да се караш, све упм да отераш и тоа све во 1 час Аии супер со лесно да е штом е сам пукнат водењакот би требало да се помали болките од провокација ако ти дадат. Не се плаши жено радувај се најубавото нешто иде
Ne e vodenakot vika voda ima dovolno sigorno beli pranje poveke ama tolku da se izvodenam od toa i za sekoj slucaj ostanav vecer pa utre a termin 3 dena mi e pominat nz veke
Брисеви пред недела праев. Незнам дали да одам, од него ми е 100%. Не ми тече крв воопшто, само ете така кога го вадам при туширање, мало грутче. Фала ти, ќе видам шо ќе праам.
денес бев на втор преглед,се формирал ембрион докторот чека срцева акција. Вика сеуште е рано не ми кажа точна недела на бременост ама веројатно е 4та-5та . следна контрола на 4ти јануар
@***Bony*** e баш такви ситници,без лоша намера од нејзина страна ме вадат од кожа.. И затоа и јас гледам да ја избегнувам најмногу што можам, одколку да се расправам зошто знам не ми мисли лошо.. Ама ете некој цело време да оди по тебе да ти труби нештото како треба или како не треба ке те извади од кожа @Emma2 и јас користев утрогестан една недела ама кафеаво немав.. За секој случај зборни си со доктор за ти да си раат, не оставај ништо на случајност и дај боже се да е во ред
@flower55555 знам дека не е со лoша намера ама ваде од такт и тоа како го јадеш ли ова го јадеш ли она пиеш ли вода се движиш ли аман бре мама не ме замара толку не сум 15 г па да незнам што да правам тоа е ќе мора да гураме некако за мм иначе одма би средила хаха Имам јас една многу убава секоја недела ми пишуваше што е како е ако ти одговара симни си ја
Да си ми жива и здрава за идеава Ја видов уште дента кога ја прикачи но денеска ја испробав.Болката во грбот за 2-3 мин ми помина
Јас од ЕТ па до 12та недела примав Кринон гел и имав грутчиња некогаш светло жолтеникаво,некогаш многу светло розеви,кафени и ми паѓаа...потоа Др.ми даде Утрогестан 2х2 две недели после по една навечер ставав се до породување(38+1) и грло на матка до крај ми беше 3.5. Реално ако треба до крај на бременост да се примаат тоа се многу пари,а сепак и Утрогестанот се Прогестерон а за дозирањето Др.си кажува.Јас немав никаков проблем со Утрогестанот.Многу жени примаат одма Утрогестан и по ЕТ
Да се пријавам со еден досаден проблем Имам големи гради и без прслук неможам да седам ме болат и тежат Е сега проблемот е што цело време ми се во спортски прслук, не се слободни да "дишат" и деновиве ми се јави јако чешање на средина кај што се прилепени Незнам што да се мачкам павловичева ставав, ама мислам бетер ми се праи оти влажно е местото цело време од неа, пудра бекутан ни таа не ме спаси.. Со туширање ке се смират малку ама ке го облечам прслукот и пак по старо Во што да барам спас?
Бев вчера на преглед , 38 недела сум, 2 прсти отворена . Ми рекоа да одам за 1 недела ако не добијам болки порано и ќе ме породат со провокација. 12 јануари ми е краен . Иако ми е второ дете де испревозбудив, не можам да верувам дека за 1 недела ќе си имам ќеркичка.