Леле колку нови мешиња се пријавиле за неполни 2 дена што не ве дружев со лесно да ви е Инаку јас вчера исправ прва машина со алиштенцата за бебенце , мора да бидам спремна од утре 36 недела конечно Потоа правев благо и за денес кифлички и мајонез салата уште тоа остана . Вечерва ке си бидеме дома ајде пријавете се кој ке ме дружи вечерва на форумот
Еве ме мене за дружење доктор рече нова година дома у кревет лежечки па така ке бидне,сакала беба порано да излегува
Како за утеха ако ти е јас до пред две недели неможев да најдам положба за спиење тежина и болка осекав и кога спиев и на лева и на десна страна, па спиев само на грб и на некоја полу лева положба иако имам перница за трудници неможев да најдам положба и цела се осекав скапано ама брзо ми поминуваше, а и јас кога спијам сум топ ништо не ме биде па така го поминав тој период сега конечно спијам ама многу сонувам глупости синока си го сонував бебето како мава сака да излезе а јас сум се карала со него и не сум и давала да излезе дека ќе почека уште два месеци ххаха плачев како луда А за болка имав пишано јас мн се плашев и др ми објасни дека секоја болка е нормална затоа прво се вгнездува па се потготвува па се шири карлица па оде од доле кон горе итн, едино ако се јаки и се долу ниско и имаш крварење и истовремено те боли силно половина тогаш треба да се јавиш на лекар, се друго е нормално. Опушти се немисли на тоа ке помине време ке помине и болката ако не одма на клиника.
@FreeMind што пушташ ти преку ред? @Eni.r почекај малку, има пред тебе, кажи и на бебка каков е редот тука , читај и ги по ред феминките, не прескокнувај Инаку и јас вечерва ќе бидам тука во 00.00 ако не заспијам порано
Фала многу за одговорот, тоа ме плаши дека ме боли доле скроз и кичмата ме боли заедно ама не силно можат да се трпат ама не сум раат, крварење фала на Господ немам, сега сум подобро. Поздрав.
Ke se druzime zdravje. Jas sum na ctg sega, nesto od sabajle stanav zdrvena vo grb i pocnav da panicham da ne se bolkite hahah, ama jok mirno ctg...
Може ти е на психа земи размрдај се малку прави нешто за да не мислиш на тоа, малку позитивно и ке помине денес е убав ден само убави работи се случуваат
добар ви ден блажени мајки,нека ви е среќна новата година. ве читам па ајде да се јавам. Денес сум многу поспана додуша последниов месец ни можам да се наспијам ни можам да се стоплам а за малерот крајници ме заболеа. Каде вечер на славење?
Мамс то бе. Јас од скоро ве дружам,ама златни сте. Денес и јас во кревет ќе си ја дочекам новава година, ама само за добро да е. Да сте живи и здрави,и догодина сите да си ги гушкаме бебушките. Ве
Женски јас незнам што подразбирате под тоа да вие 24ч активно бебето? Значи не е возможна не е 24ч ама многу често е и тоа страшно во една секунда мава на 10 страни со вика мм на тапани да не тропа ме плаше зар е можно да е толку немирна ова не сум јас ама на ова мислевте??
игра пајдушко ајде нанапред нека тегни ама ако клоца од другата страна? Кај мене еднаш црева ми преврте со грб ми беше на ѕидот од стомакот а со рацете и нозете дупи внатре.
Кај мене е вака по цел ден и ноќ вака се тегни па удира па кога таман ке заврши почнува да ика и така во круг. Само што не е толку голема за да е тоа толку много видно 32 недела сум и над 2 килца е али тоа е тоа. Овие тегнења и удари се многу неудобни и болни како штипкање внатре и гурање на ребрата ме ептен боли
Нема ред давање! Сите да си прилегнат и да си чекаат термин. Таман јас дојдов на ред на врата да стојам
ма нека игра не е проблем сега и јас ке и се приклучам уште малку убава вечер и најубав почеток на новата година на сите