Напиj се магнезиум во такви ситуации. Се шириш, каj секого е различно. Само без паника, jас бев ваква за секоjа ситница, додека сите ми велеа уживаj во бременоста. Еве имам уште неколку дена до термин и уште паничам без врска.
Ne e preporaclivo radi kininot sto go ima vo svepsot Mozes I porano ako ti e strav da ne se plases jas od strav odev na dve ned
Леле жени денес на гаќите имав огромно ( извинете на опис) како лигав мрсул, кафеава боја. На секое одење во вц имам помали парчиња. Бев на цтг , една две болки само. 3 прсти сум отворена. Ми рекоа не би требало да е денес, па ќе си чекам 2019 За беља поголемото дете ми е болно, не сум ич спиена, викам немам сила денес да раѓам .
Чепот мајка, со лесно, што убаво ќе почне 2019 а Абе само телевизор даваат? Па што ќе прави бебето само со тв, пиличи валда да гледа
Жени како бе да славиме без да се напиеме малку со сок ништо не правиме сите пијат а јас гледам зар несмејме нешто да се напиеме
Нит пиво сакам нит црвено. Јас би една ракија ама ќе почекам уште некое време. @Charlotte* лупни си винце и за мене. На здравје нека ви е.