Среќна нова мешиња, најубавата гофина е пред нас, бидете живи и здрави, секогаш позитивни и исполнети со љубов
Среќна нова година идни мамички се најубаво во неа да си имаме сите лесна и успешна бременост и пораѓај здрави и живи бебиња кои ќе ни ја направаат 2019 година најубава година а бројот на членови во темава да биде се поголем и поголем
Среќна нова и од нас мешиња Живи, здрави и најсреќни Со лесни бремености и пораѓаи и живи и здрави бебушки
Среќна нова на сите. Телевизорот не е во мене, да не ме мислите. Уште сум со кфеав исцедок, и со тек тук некоја контракција. На 3 ти ми отвара докторот за да ме види, ако не испадне итно да одам на болница.
Сега ќе каже некој дека така било чисто средено само за денеска но нее така како што е прикажано така и си е,од постелнини спаваќи,чисто и средено. Зидовите се уште поубави шарени со мечиња. Иначе мајката лежеше на истиот кревет што лежев и јас
Не баш убаво изгледа стварно ,сосем пристојно и баш онака коко што треба да изгледа една соба за родилки.Секоја чест
Среќна нова година и од мене до сите идни мамички и со лесно на пораѓај.Еве јас веќе терам 36+2 и полека почнав да се спремам за доаѓањето на новиот член во семејството.Меѓутоа пред некој ден ми се појавија отоци на нозете знам дека со пораѓајот ќе поминат но ме интересира дали може со нешто може да се ублажат во четврток сум на цтг па се чудам како ќе облечам чизми...ве гушкам
Среќна нова година сите со лесно да си поминиме Еве јас чекам секој ден.. сум 39+2 ама не му се излегува на бебо
Dali e seriozna ovaa mutacija ili ? I kade mi preporscuvas da odam so rezultatite za pravilna terapija
И ти никакви симптоми досега? Кај мене ништо. Од утре 37ма, бебе високо горе во желудник сеуште и многу размрдано овие два три дена.
Ништо ништо... Само ми се направија тромбови 2 на аналнио отвор (хемороиди) па вчера ме сечеа и срекна н.г за мене хахах Совет повеќе одмарајте 3 то тромесечие