E ako de,toa e dobro.I jas sum 28+6,10 kg popravena,si jadam se,no ne mi se poznava kilazata tolku samo stomak..Zavisi konstrukcija,visina..kaj sekoj e razlicno.
Многу се лепат, а јас се исплашив со 5+, лебот пецивата посебно мн дебелеат, мене гарант од тоа ми се последниов месец, а ич не се здрави, морам да ги намалам... А се мислам па..што друго ќе ме најаде..
Како што е придобивката, знаеш дека тоа се витамини +омега3 +фолати нели? Нема врска повраќањето со фемибрион, нема да ти е полошо од нив. Е за што се витамини во бременост треба да знаеш дека не може да се внесат доволно само преку храна, затоа се внесуваат витамини, едноставно му требаат на бебето, а и тебе.
Ајде баш постирај И како бе 10кила, од 62 до 68 се 6 кила ко шо можам да прорачунам. Уживај,супер си! Ајде фотче...блазе си ти еј!
Мила мислам дека е малце само едно фемибрион посебно со близнаци.... Обично даваат дупла доза фолна. Јас сум со 1 а пијам 2 фолна плус фемибрион, ама се е во ред така, мислам скрининг имаш поминато?
Да, да имам скрининг прв поминато супер се! Денес и на контрола бев убаво ги гледавме, се е во ред, фала Богу! Следен скрининг ми е за 4 недели. Иначе, мајками денес ми зела Магнезиум ама не од тој јас што си го пиев до сега биолектра 300мг, туку некој друг во чиј состав сега читам има Б витамини доста, а и ФОЛНА од 200мг. Сега овој и плус фемибион таман ли ќе ми бидат? Што мислиш? Еве го:
Мило ми е, штом е се супер на 1 скрининг не се секирај, иначе јас го пијам овај, две паковања имам испиено до сега супер е а и вкусен
Лео исто и јас сум на таа мака мене ми ги препиша Премама ама од тој истиот страв што го имам да не повраќам уште ги немам почнато да ги пијам а сите потребни витамини се тие ама секој ден си викам ќе почнам и пак ништо
Ќе си одредите време во денот кога помалце ви се повраќа и тогаш ќе си ги пиете, исто и јас бев се вуста што ќе ставев повраќав но си одредив време кога ми беше малце подобро и тогаш ги пиев, не играјте пијте витамини. А од фемибрион гарант нема да повраќате и да ви е полошо.
Таман се димерите за твоето тромесечие. Штом трансфузиолог рекол дека е ок значи е во ред. Те читам и еден добронамерен совет, малку поопуштено освен стрес не си правиш ништо добро. Со лесно!
Се чудам кога застанувам на вага само се качуваат а јас негледам ништо, лакомооо дете цела на татко и мене ми одговара само што имав друга претстава за трудници, си се замислував како буренце кое едвај се движе ама боље вака
Машала навистина не ти се познава ни во колк не си раширена. И јас мислам во стомак сум највише нормално,но и образ имам отоци сега за сега не. Живи и здрави да сме
Аххх колку сакав колковииии мислев конечно и јас ке имам ама ништо викаат светнувало лицето стануваш женче а јас како во пубертет да сум цела бременост имам мозолчиња на лице и подочњаци до колена ај може после бременост ке се исчистам да сме живи и здрави и ние и нашите бебушки ке видиме после како ке биде
Фала многу за советот, и мм ми кажува да се смирам се обидувам ама никако не ми успева, ама кога вие ми пишате дека е добро тогаш пораат сум. Фала ви многу. Поздрав
Од денес мислиш на 5 ти или 4 ти јануари? Ако си 5ти тогаш сме ептен исто и ние влеговме во 29 гн и сме со големина на тиква