Јас ставам од мешавината за стрии што ја имам, досега убаво ми е, немам испукани брадавици ниту стрии на градите а ми се зголемени доста...исто сакам и ланолин да купам да пробам со него...
За твојот проблем незнам немам слушнато, иначе за испукани има милиони кремови и капки, моментално јас редам само кокосово масло.
@Ive13 Мачкај се со беби масло, да омекнат па после тегни ги така по малку, нема шанси да не ти излезат!
34+5. Некoј стрaв ме фaќa дa не излези сегa... Денес пoвеќе нa седење сум. Турбoтo веќе гo исклучив. Време си летa,чекaм сaмo деветти дa влезaм..
Стомакот ме изеде значи, многу наеднаш ме пецка, ме чеша посебно кога ќе легнам да спијам... Тоа знам дека се шири но ауу збеснав, само скокам, како иглички да ме бодат....
Мешиња бев во тоалет и при бришење имав две капчиња крв (ептен малку како точки). Сега бев пак и нема ништо дури и со огледалце се гледав доле не можам да видам ништо. Дали има простор за паника? 34+5 сум и многу се исплашив притисокот ми скокна на 145 со 95 не знам дали ми е некоја раничка од сувост или ст анува збор за нешто друго. Будни ве молам хелп
Vidi proveri gi gakite povtorno za nekoi 15 min. I za da ne ti e shube trkni utre do ginekolog ili javi mu se ....
Ич да не се секираш, опушти се не искача тоа така лабаво, а стравот ти е основан како и на секоја трудница која нема друга работа од 32 до 36та недела Прилегни си и избегнувај седење правиш притисок на грло на матка. Само хоризонтално крени нозе и наредувај Јас со главоболка моментално. Да прогуглам што може да е.
Мислaм декa Вербa викaше ,ќе си oстaнaм вечитo труднa, тaкa и ти сегa... @Annie.mk1 .Кaкo си? Имaш ли пaк крв? @Vaga~ @Annie.mk1 .ние здрaвје зaеднo ќе ги кревaме гинекoлoгијa у вис дo душa,јaс ќе сум цaрски aмa сигурнo ќе се рaзврескaм зa нештo другo
Дoбрo утрo,имaј си леснa неделa Пoвремени бoлки дa,oсoбенo при нaведнувaње нa грб,клекнувaње,пoдoлгo време физичкa aктивнoст. Пoнекoгaш бoлките се кaкo убoди,сечење. А пред некoлку вечери имaв менструaлни бoлки.
Да си немаш гајле веќе и да искача супер си е бебчо,мојоево искочи една недела повише од што си ти сега со образи како јаболчиња дебелки Кај ќе се пораѓаш?
Ti blagodaram mnogu. Isto i na mene mi e taka. Me fakja strav stom gi osetam bolkite. Togas odma legnuvam vo krevet, magnezium direkt ke goltnam i pominuvaat. Blagodaram uste ednas. Imajte si site ubav den i lesna bremenost