Хахахахаха ме изнасмеа... Инаку мажите се плашат од секс во бременоста..... јас првите три месеци сонував многу вивидни сонови и крварење.... Со плачење се будев.... Сега веќе не... Опушти се не плаши се, ништо нема да му биде на бебето со полека, малку предигра и ќе биде
Се плашам оргазмот контраефект некој да не има, да не ми предизвика контракции на матка. Ко шо сум загорена , ќе свршам у прва минута
@Emma2 Жено ме изнасмеа Ја па се жалам месец дена што немаме,можам да замислам понатака. Што вика мм не можам ни да те гушнам веќе како да не си ми жена,бегам од него како од ѓавол
Тука интересни муабети имало . На почетокот ни рекоа дека не е препорачливо и од страв не ни помислувавме двајцата. Потоа почна да ми се јавува голема желба повеќе мене на сопругот уште му беше страв па го терав и едвај го натерав да имаме некаде 18 недела. Таман рече и он не било страшно, од 20 пак ни забранија . Сега на моменти имам голема желба ама ќе издржиме и без секс. Повеќе помина, помалку остана . И јас си имам сонови па се тешам барем во сон ми е убаво
Ние досега не сни имале ниту еднаш,на почетокот имав крварење фала богу сега е се во ред ама ни е страв и на двајцата и ни е страв и да пробаме... инаку сум 30та недела имам некои чудни болки одвреме навреме и само во вц ми се оди онака само како капки неколку ми се мокре и толку сто пати одам веќе пукнав бебка некако и таа ми мрда па можеби ме притиска долу
А мастурбирање дозволено е? Мене сепак ми е страв за секс ќе почекаме уште малце а и стомакот е сега поголем цело време ќе ми биде сумливо да не се направи нешто
Пуна сум со Кринон, бљак ми е од сама помисла. А да пружам, може, да ти кажам не е лоша идејава, јас сакам кога задоволувам Не бе, ич не се приметува дека не сум загорена нели?
Ема те обожавам кралице ми ја напрај волшебна вечерва се изнасмеав.леле вечер кога ќе му скокнам на мажево ќе му речам се јавив кај матичниов рече дозволено било можиш уште вечерва
Извинете што темата ќе ја променам знам интересна е Каков гел за туширање користите, дали користите некој крем за стомакот против стрии и каков стик ? Претпоставувам за шампон не е никаков проблем да си го користам истиот од претходно не мора некој "специјален" хм ?
Па не мораш ништо специјално, од фелче азура користам гел за туширање,цела се мачкам со секакви масла и креми за стрии и пак ги имам, само на стомак немам ни една стриа, стик не користам, дезедоранс ставам од нивеа е обично било кој, сеа у последно време на мм му зимам, не обрнувам внимание каков е
Аха епа добро значи да не се замарам каков е дека "Dove" си користам јас па викам чек да прашам да не треба да внимавам со некои "специјални" за трудници...за стик гледам само со алуминиум да нема во него друго ништо посебно
Е баш ми е кејф шо барем некој ќе се усреќи вечерва Ајде фурајте среќници низаедни, пазете креветот.... и стомакот
Да ти кажам право први 3 месеци се потресуев ептен, само со бебешки сапун се бањав и со бебешки шампон (занигде ми беше косата) . Сега си се навратив (фала Богу рокот не им е потрошен) на Нивеа гел за туширање и еден од Балеа освежителен и топ ми е кога ќе излезам од туш, така освежена. Е шампони старите некако јаки ми беа, демек медицински вакви такви а и при крај ми се ионака, па сеа користам еден од камилица така лајт да речеме, а ставам арган капки за коса. Дезодоранс на нивеа. Парфем не ставам а и впрочем за каде?