Ќе клаваме голови, овај лајкови Еве 100 мислења требало да имаш за да влезеш ( и новата химна на Северна да си ја знаела и крвна група А позитив да си била) и немало проблем... пробај пишувај овде нешо ,можеш и слики да ни праќаш за попунуење на норма нешо снежни мотиви пр... и мешкото
Може ќе ви се спушти мешко баш кога ќе почне процесот. Пред една недела на улица видов трудница што имаше стомаче буквално доле,како гума дечињата што носат за пливање така доле и беше мешето,како да порајѓај не ми се гледаше малечко и беше ама ретко така да видам горе рамна и оп меше. Има изгледа многу видови на мешиња,така да @FreeMind и @Elena ena дан изненадите од понеделник
Сo штo и нa кoјa прoгрaмa јa перите бебешкaтс oблекa? Пoшo имa некoи скрoс бели рaбoти,некoи нoви a шaренки дa не пуштaт? Пoмoш
Со специјален прашок за бебиња и не ставам омекнувач иако има и за бебе. Подели ги на три 95, 60 и 40. Стави ги ако имаш опција антиалергија, ако не на дупло да ги исплави на крај.
Свеки и мaмa ме пoсoветувaa дa перaм сo тoa штo си перaм,сo Ариел и прaшoк и течен кoристaм.Мaмa ми викa јaс сo фaкс те перев тебе не сo специјaлни бебешки и сл.Зaтoa си рекoв дa прaшaм и тукa.. А нa перaлнaтa имaм пoсебнa oпцијa baby прoгрaмa сaмп требa дa видaм нa штo степенaжa ги пере.
Абе и со Биљана не переле и со свински дома правен.Јас кога сум се родила немало ниту млеко ниту прашок татко ми од Србија купувал. Распад на Југославија. Али сега има. Исто има и повеќе алергии од порано. И многу полош квалитет
Да прашам, малку рано ама да си знам Кога е најидеално време за летен одмор, 6, 7 или 8 ми месец, сите ќе ми се фатат скоро да кажам во лето па да си планирам со работа и аранжмани. Најверојатно блиску би било, ако имате искуства со авион во тие месеци пишете па и тоа да го земам во обзир ако можам Инаку сум скоро 3 месец
Трето тромесечие не го планирај многу е непредвидливо. А во второ паѓа често енергијата. Така да мој предлог најкасно 6ти, иако никад се не зна
Јас бев Грција 7ми месец, односно 29та недела. Со сопствен превоз и се беше супер. Едит: ми одобри и гинеколог.
Јас мислам да си прашаш гинеколог за мислење а најдобро и ти како се чувствуваш дали ти е лесна бременоста гадење повраќање итн
чешааѕ и неподносливи се,ставај масло за тело. Мене последната недела ми излегоа и се изедов од чешање и јас,здравје до година. Одмор дома
Исто и мене во 8ми месец ми искочија а со што се не се мачкав од почеток и џабе, сега се мачкам со Bi Oil и ми ја смири кожата и дури малку ги избледе стриите
Не сте сами и јас ова лето ќе паузирам а како што живеам на еден чекор од Охридско езеро уууу ќе пукнам ама то е то