Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    7.252
    Допаѓања:
    24.706
    И јас не спиев од 7ми до крај и си велев да се породам и да се наспијам, но не било така :D и само се жалев немам спиено...
    Сега гледам што било неспиење, по 2 саати во 24 саати ;) ќе си водите сите што се слатки маки и со позитивна мисла, до лесно на сите... :inlove:

На srekice, Elena ena, Adeline и 4 други им се допаѓа ова.
  2. LoveHope

LoveHope Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    1.371
    Допаѓања:
    4.172
    Имa уште мнoгу муви дa ,лaпaм,зaтoa. :D мм се смее ќе ми се oдмили oд пу*** :D сегa сум нaјвaжнa,пoлекa ми се пoкaчувa нивoтo нa естрoген :D

На Happyinlove му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Adeline

Adeline Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2015
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    4.715
    Ааа не боди 3 години не носам веќе многу полесно ми е со маички(тие материјал сличен како боди што се) не ги мењам:P фсла му на господ чешање немам, кандида до сега немам, се надевам нема да се појави. А остај тоа па потемнала госпоѓава:rofl:

На NNA и LoveHope им се допаѓа ова.
  4. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.014
    Допаѓања:
    14.502
    море подобро да не спијам доволно со родено дете одколку да се мачам со спиење додека е во мене.

На lackygirl, Elena ena, Gili B. и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Natasa87

Natasa87 Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2018
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.007
    Најубаво е маж да стане да му даде шише млеко, а ти ко човек да спиеш бар една вечер :D

На anita123 и marchi-cool им се допаѓа ова.
  6. anita123

anita123 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2013
    Пораки:
    637
    Допаѓања:
    293
    јас сеуште немам гајле со спиењето :)спијам како мечка и само ми се спие .. овие два вечери не знам што ми се дешава бебе си прави бранови ,и цело време потоа некако само како да прави тк тк а неможам да осетам каде дали ика како што велат или не знам што ми се дешава и на моменти ппсебно навечер ме наболува кај вагината некока чудна болка 30+5 сум

7. Adeline

Adeline Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2015
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    4.715
    Аха мисли си ти :)
    @Natasa87 неможеш срце не ти дава автоматски се будиш

На marchi-cool и Natasa87 им се допаѓа ова.
  8. @Verba

@Verba Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2017
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    2.214
    Да, душо. Значи дека ќе имаш темпераментно и бесно бебче.
    Шега на страна, докторот на секоја контрола ме прашуваше дали мрда бебето штом влегов во деветти, а и тука сите пишуваа помалку се осеќало,помалку место нАли?!
    Врска немаше, ми ги скрши сите ребренца и коФчиња злато мајкино. И сега е такво бебе.
    Кај мене таа зголемена активност не беше никаков знак ни предзнак...

На FreeMind му/ѝ се допаѓа ова.
  9. FreeMind

FreeMind Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јули 2018
    Пораки:
    6.948
    Допаѓања:
    40.040
    А викаат штом е темпераментно внатре, ќе не остави на мира надвор. И за тоа ме лажеле ]:)
    Има земено некоја позиција на лево, после породување да сменам и бубрег ако има некој за замена нека ме тагне.

Фала ти мила:*

10. LoveHope

LoveHope Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    1.371
    Допаѓања:
    4.172
    Де бе кaжете лек зa кaндидaтa:( чешa и тече кaкo лудo. Немoжaм веќе. Oдмивaње,aнтифунгaл мaчкaм,гледaм нa сувo дa oблекувaм пaмучен веш aмa зaкaченa си е внaтре и aбер немa зa излегувaње. Некoи други вaгинaлети? Ме пукнa oд чешaње :(

11. Elena ena

Elena ena Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.152
    Мислам дека веќе треба да ги прекинеш. Јас од 36- та веќе не земам магнезиум.

12. Happyinlove

Happyinlove Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    2.871
    Допаѓања:
    10.838
    Мене многу ми помогнаа probalance lady. Земи ги,баш биле безбедни,и linex lady ги фалат многу и знам жени што на своја рака 9ти месец си ги зимаат за пред порајѓај да се исчистат.

На LoveHope му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Elena ena

Elena ena Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.152
    Пробај почесто одмивање со топла вода и сода бикарбона, нема толку да те чеша. И јас имам кандида од 14 недела на брисеви ми се покажа , дури сега пред крајот ја снема. Јас ставав навечер пред спиење тампон натопен во јогурт, а може и домашно кантарионово масло на тампон

14. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    Јас имав на почеток од бременоста кандида, ми дадоа Микорил вагиналети, после кога бев на контрола ме премачкаа со Генцијан Виолет воден раствор, и од тогаш фала богу немам... Сега во 30 недела ми се јави бледо бел исцедок, кога бев на контрола прашав дали е тоа кандида мии рече, не е, нормален вагинален секрет е.... Дури ставав вагиналети немавме односи, се миев со ептен млака вода ама не внатрешно измивање.... @Adeline охооо јас носам бебе долу од 26 недела не може да се видиме со пријателката :lol: :lol: :lol: се средувам со огледалце.....ама имам и 10-11кг плус и можеби затоа не ја гледам а има сменето и 'фаца' :$

На Adeline и LoveHope им се допаѓа ова.
  15. Bella*

Bella* Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2018
    Пораки:
    2.344
    Допаѓања:
    14.626
    Исто и мене цел 9ти ми избоксира се што има внатре...така да незнам дали е предзнак мислам не е...мене на крај од симптоми само како менеструални болки ми се јавуваа ништо друго

16. LoveHope

LoveHope Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    1.371
    Допаѓања:
    4.172
    Ви блaгoдaрaм нa сите ќе тркнaм дo aптекa зa тие прoбaлaнс и линекс. Ке прaшaм вo aптекa кoи.. Ме уби знaчи.

17. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    Прашај за тампони со генцијан виолет, има и такви, не му штети на плодот никако

18. Elena ena

Elena ena Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.152
    Јас од утрово слаби менструални болки и 2 пати во вц по голема нужда , што е чудно за мене. Од хеферолот си имам проблеми со столицата:| Незнам дали телото се спрема или :wasntme: Иако ми е второ некако страв ме фаќа пред крајот. 37- ма недела сум ,ајде нека си поседи уште недела дена :)

На Ygritte му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    7.252
    Допаѓања:
    24.706
    Верувај истото го велев кога ќе ми пишеа овде буквално истите зборови :) ќе си видите сите, дури не се осети на сопствена кожа неможи да се замисли, секако е поубаво со родено, нема поубаво и помилно нешто :inlove:

На Bella* и srekice им се допаѓа ова.
  20. ***Bony***

***Bony*** Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.041
    @Emma2
    Листам неможам да најдам, што направи ти со крвната слика ти препишаа ли нешто?
    Моите резултати испаднаа крш серумското ми е 5.3 а хемоглобинот 75 :worried: ми рече да бирам од флорадикс сируп или сидерал капсули некој некое искуство да не има? И малтофер од бугарија некои апчиња исто дали примал некој нешто од овие?