Мешковци како сте? Може ли да ми кажете првиот преглед кога го правевте каков е вагинален или само ехо
Јас примам сидерал форте капсули, добри се и не прават проблеми на стомак, мене не ми се каци многу зелезото ама го одрзува во некоја константа, ми рече докторот ок е, нормално е да се троши, само треба да примаш редовно. Тоа нема врска, и јас така си мислев ќе биде, ама не е. Кај мене два дена одмара тек тук ќе се пријави , и трет ден диско журка ми прави во стомаков, се навикнав веќе.
леле и јас лежев од 24 до 36 недела и сега едвај одам во вц неможам да се движам коленава зглобовите ме болат многу с викаат за полесно да се отвориш сака движење незнам шо да правам:/
Ау мила незнам, мислам дека такви работи немаат рок ама сепак прашај уште некој, да не грешам. јас моиве сега ги земав па за месрц два ќе ги испијам гарант, домашен е мојов.
И мојот е домашен ама многу ми е незгоден за јадење по една лажица на ден земав претходно да не имаш некоја комбинација за него или така чист го земаш и ти? Епа мешиња ние официјано од денес сме на боледување кое незнам до кога ке биде ни треба малку одмор доста е станување во 5ч и редно време е да си посветиме повеќе внимание на нас и на здравата исхрана, од денес строг режим, ако се поправам многу ке си пукнам бар ке имам сега доволно време да ве читам со време а не по три страни наеднаш имајте убав и лесен ден
Маџунот исто како жената,колку постар толку подобар нема грешка со него, јас го имам стар 2 години не може да се расипе може само да кристализира како медот .Јас си го мешам со чајче по една лажичка не се ни осеќа
Не сум баш голем љубител на чајот го пијам само кога морам кога сум ептен настината ама ке пробам со маџунот може па така ке ми оде полесно фала ти за советот
@Martka. Мaртa ти си еднa силнa женa,те читaм дoстa. Мaлку непријaтни некoлку минути нo ќе се oпуштиш зa бебуш. Уживaј вo бременoстa,oпушти се,ќе си терaш се нaјнoрмaлнo. Ќе пoмине време,мнoг бргу. Пoвеќе сo aпчињa ќе му нaштетиш oткoлку дa прoбaш дa се oпуштиш. Психaтa е стрaшнa рaбoтa,нo кoлку пoмaлку се притресувaш пoдoбрo и пoлеснo. Извини,пoмaлa сум oд тебе и пoнеискуснa,не е вo ред дa сoлaм пaмет нo пoдршкa ти дaвaм беспрекoрнa. Те гушкaм силнo и дa ти пoмини пoбргу време дo следнo ехo дa гo видиш мaлoтo. @Nenna97. Штo нaпрaви кaкo си? Беше ли нa преглед пaк?
Утрово ми земаа брис. Не се грижи, опушти се, се ќе биде во ред. Една минута трае, не боли, малку е непријатно ама е кратко и се издржува.
Фала мила моја.Без разлика на годините секој има искуство кое ни помага во дилемите и да донесеме правилна одлука.Ви благодарам на сите за поддршката и сите ние во темата бременост сме најсилни девојки,жени,мајки.Ви посакувам лесни бремености,уште полесни пораѓаи и уште послатки бебуши.Ве
@Elena ena и мојот е ракче истото го правеше додека бев бремена галеше меше, го бакнуваше, му зборуваше и очекував дека нема да има воопшто проблем да ја прифати
Ако ти е незгоден со лажица, земи пивкај си директно од теглата. Иначе, јас порано го мешав со мелени бадеми и многу беше убава комбинација, може и сеа така ќе си направам. Ајде дообре дојде во клубот,јас од прв ден сум на боледување. А да, и по неколку пати пиј на ден, со една лажица нишо не прајш.
Леле душа ајде ке се навикнат , премногу се осетливи и приврзани тие штом се навикнат ке ги чуваат , ке немаме гајле после
Нашите сопрузи ќе се видат.Значи ние сме заедно.Потсетувај ме да не заборавам нешто,па и иста буква и смена суперрррр.Те
Како бе ви одобруваат по 2 месеца, мене ни цел месец не ми одобрија Врски ли требаат? Бидете искрени.