Епа каде се колешките тазе породени да дадат оценка? Сега за сега е тоа,и извештај се до напон да добиваме макар и пцовки биле
@FreeMind. Ајде мaјкa сo леснo.Кoнечнo дa си се oлесниш нaскoрo. Спремaј си тoрбa сo време. Keep in touch.
Девојки по позитивна бхсг добив боледување од 17.12до17.01.Денес бев со извештај на Др.Ивановски од систина и од матичната со шифра 020,и ми продолжија само до 01.02,а не еден месец.Каде згрешив?Помош Ви благодарам и како да ја оправам работата.
Со лесно мајче, процесот почнал Јас по ден и пол после паѓање се породив, ама секој е со различно искуство.
Го имаш продолжено боледувањето само со извештај од специјалист. Ти требит конзилијарно мислење од 3 доктори за да добиеш боледување од максимум 60 дена.
И мене ми е прво, само не ми е страв Кај мене беше лигаво со сукрвица. Ама може и без да биде. Ова најчесто паѓа после преглед со рака каде те проверуваат дали си отворена. Од 38ма недела или 39та.
@FreeMind конечно бидна и тоа срекна сум за тебе ајде уште малку и ке се гупкаш со бебушка одмарај и чекај следни реакции и пишувај чекаме
јас ум 37 ма сабајле имав жолтеникаво ама во последно време имам таков исцедок се уплашив да не ми е чеп уште немам имано преглед со рака со лесно на сите да ги гушкаме бебињата
Ако можиш државно супер, ќе поминиш бесплатно, Систина мислам и во Др приватно се плаќат, нека ме исправат ако грешам.
Ти ќе си почекаш Исцедокот се зголемува нормално е. Чепот е како слуз поголемо парче, не е како исцедок. Со лесно да ти е и тебе.
Фала ти од.Значи грешката ми е што не сум дала конзијиларно мислење за да ми продолжат еден месец.Памет за другпат.Те