Sabajle imavme. Neam nisto cel den. Inaku non stop imam bel zolt iscedok. Vcera bese malce kafen pa se ispaniciv.
Ај мaлку aпстиненцијa oд секс. Пoчекaј дa влезеш вo 9ти. (Ќе ме пoбие сигурнo некoј) Дa не си тaпиш глaвa пoсле. Oдмaрaј и сo леснo дa си истерaш дo крaј
Женчиња вие што сте понапред од мене сте имале болки во јајниците(Јас до сега не, освен во циклус)и некако цела лева страна ми е затегната и притиска дали бебе незгодно лежи,инаку и ударите му се претежно ниско беше карлично поставено последен пат, можно ли е да е од поставеноста Инаку 28 од утре
и јас имам и бело и жолто на мокрача имав некоја инфекција покажваше па направив уринокултура па нема ништо а и многу често ми се оди само во вц на 5 мин неколку сати веќе пукнав ама многу ниско некогаш ми удира и мислам дека затоа
Јас од сабајле имав болки во лев јајник и лев препон, повеќе личеа на бодежи, се појавуваа на неколку минути и левата нога по малку ме болеше.Ама синоќа од сон ме разбуди бодежот. Наеднаш ми помина на пладне. Јас верувам дека бебка некако лошо беше наместена.
Па и јас си велам да прашам мислење од вас да не паничам одма,веројатно е нормално до некаде се додека е издржливо нели,кај мене веќе два-три дена такви благи болки исто и јас имав некој бодеж на лев јајник и накај препон ама нез што може да правам и како да легнам од што ме притиска на лево скапав лежејќи в кревет А и богами арно велат веќе се осеќа трето тромесечие станува потешко а тек три месеци уште Неможам да си најдам позиција навечер за спиење,на секој саат во тоалет ,како желка станувам од кревет Ајде тука барем да се пожалам мм да не го гњавам веќе
Жени,од вчера многу почесто ми се стврднува стомакот,утре влегувам во 35 г.н нормално е така или е некој симптом ?
Има и некој вирус со повраќање нас сите еден по еден не фати дома... иначе не би требало во 9ти, а може од јадење да не ти се згадило
Вечерва тапа болка доле ниско на крстот не знам дали е од замор или ??? Напред немам никакво болки. Бебушка машала премногу активна денес и тоа доста силни удари, цел стомак ми се изместува.
Ако ти е горе качено може да те стиска на желудник. А има исто шанси и лошењето од прво тромесечие да ти се врати. Третата опција е да организмот се чисти и можеби наскоро ќе се породиш. Во 9ти сме сите со апетит мин. Колку да се рече се јаде. Ајде уште малку
Да си кажам сега маката и јас, преку ден некако слабо сум тука деновиве, денес осеќам блага болка на препони долу скроз како да притиска како кога ќе имам добиено, кога стојам на нозе ми се случува тоа, ми се зголеми и исцедокот, нормален е бледо бел, нема мирис нема ништо само вчера жива вода, цел млаз исцедок... Валда болката е нормално толку рано, што мислите?
Istite bolki gi imav i jas kako silni bodezi vo jajnik duri i na noga ne mozev da zgazam od bolka i se ispostavi deka poradi postavenosta od bebeto bile bolkite za nekolku dena se svrti i pominaa za sega
Cel den se ubeduvam so mazot mi, zatoa prasav... 35+1 koga si znaci deka veke si 36-ta nedela i si vlegla u 9-ti mesec ?