Ви се дивам на тие три пати што минете низ истото. И сте имале желба за тоа. Јас не би. Никад повторно.
Таман си е. Кај моето главчето знаеше да биде и две недели понапред. Па си замислував дека со џиновска глава ќе се роди.
Кога јас ги имав докторот спомна дека се од водата а јас само флаширана пијам хаха не е ништо страшно не се секирај
Prvoto mi e golemo ima 14 god. Koga napravi veke 7-8 godinki pocnav da se cuvstvuvam mnogu osameno. Ono si porasna , si imase veke svoj pravec fateno, drugarcinja, ne mozev veke niti da ja baknuvam i miluvam kako koga bese malecka, a mnogu mi falese. Ocajna bev veke za drugo bebce. Znaev deka toa ke me napravi najsrekna na svet , deka ke me ispolni. Za vtoroto nikako ne mozev da ostanam bremena , valjda od pusta ogromna zelba za bebe. I taka posle 11 god. ostanav trudna na vtoro i toa so IVF, edvaj !!! Sega za tretoto ostanav trudna po priroden pat, toa bese ogromen, neviden shok za mene. Ne mozev so meseci da sfatam deka sum bremena, a resiv da go rodam. Si rekov Gospod mi go dade taka, kako grom od vedro nebo, sto e toa krivo da mu go prekinam zivotot ni krivo ni dolzno zivo bitie. Eve fala mu na boga se si tece normalno , vo najdobar red
Јас и @duffi породени сме ама си ја сакаме темава исто како кога бевме бремени. Често ја посетуваме и им даваме совети на трудничките
Auu masala, ne znaev Neka vi se mnozat. Zivi, zdravi, veseli i najsrekni da mi ste. Navistina epten me izraduva