Баш така. Леле кај мене 167 значи цурица,а И така цело време осеќам дека е женско ама никој не ми верува
@Ygritte да , ќерка ми имаше 145 А вк врска со звукот , кај машките срцето чука како воз подлабоко , а кај женските побрзо , како коњ што трча баш вака ми кажа не сум заборавила јас мислам нешто ако не е точно нема да го кажуваат докторите така сигурно
Исто го споредував ехото од сакусот по метод на Ремзи, испадна и по него дека е женско, а според деновите во кои сум останала бремена требаше да е машко
Имаше и други статии ако левата града ви била поголема од десната е женско,ако потемнат брадавиците е машко,ако косата била бујна и сјајна машко... еден куп ги изначитав. и као демек машките бебиња имале поголеми димензии на бубрезите од девојчињата. Само здрави и живи да се
Јас и 'празна' левата града ми е поголема, брадавиците не ми се сменија многу, а кожата и косата се посјајни напротив доколку носиш женска, зашто допринесува за лачењето на естрогени.... Така да кај мене е се обратно
А јас дека бев рамна без гради сега брадавиците ми се како цд дискови толкави темни смешни десната ми е поголема мене . А за коса на почеток ќе останев без тоа што го имав,сега се стабилизира. Машко е кај мене,ама јас верувам дека тие што носат девојчиња се разубавуваат барем што сум видела жени што носат девијчиња,така се разнежнети
Прашањево ми е можеби глупаво ама немам навистина кого да прашам, трудничкиве улошки со мрежа Бони, се ставаат на некој конкретен начин или само така меѓу нозе? Ви благодарам
Па моментално пред, ми пукна водењакот и во болница ми дадоа вакви улошки само моментално нема никој за да прашам, ама знаев дека на право место ќе се обратам, фала ти!
Фалаааа многу сум позитивно возбудена, не знам кога ќе биде уште немам никакви болки, сакам само што поскоро да го видам
Мислам дека има логика во оваа. Моево е машко и имаше 140 откуцаи , и баш како што велиш срцето чука како воз подлабоко
Само така меѓу нозе. Не паѓаат не се секирај. Оваа ти го кажувам бидејќи не смееш гаќи да носиш откако ке се породиш , додека си у болница. Кај нас во Куманово така е