Оф знам колку е тешко... боли глава, мислиш секоја точка нафрлана ја осеќаш, пече, чеша Јас бев 28ма нед и ми избија на море во Грција во најтоплото, па така си скративме 5 дена одмор и одма дома. Бев на инфективно, мене ми дадоа да пијам и ацикловир (многу страшен осип имав), пудра мачкав и највеќе од се ми помагаше одмивање со хиперманган, исто и тоа ми препорачаа. Се раствара во шише 2л, ептен малку се става да стане водата светло лилакова и се поливаш од врат надоле. Јас највеќе до 38 качив тт, ама пиев парацетамол. Мачно е многу, но не се грижи, битно и си ги фатила во убав период (среќа во несреќа), не е убаво на почеток до 12та да се фатат и на крајот. Но многу витамини сега цел месец, многу овошје, пазење, зашто имунитетот ке падне и да не фатиш нешто друго. Јас сега имам совршено живо здраво девојче од 15м. Нека е со помин
@Adeline i @Ygritte лепотици што ќе се пораѓате во Охрид здравје Боже да не ми се сеќирате сега се истуширав вода топла 24 часа персонал супер со некои исклучоци нормално,докториве од Скопје префини мајтапџии што да ви кажам.многу добар впечаток ми остави др.Сашо не му го запамтив презимето.на секои неколку часа е во визита многу ме изненади.ве двете
Не,и други дoaѓaaт. Нa неделa се менувaле. Требaлo следнo Аделa дa иде aмa тoј пaвлoвски ке идел. (aкo дoбрo сум зaпoмнилa презиметo или де кaжи некoј мaжјaк oд гaк) Пaтем,чепoт е лигaвa слуз? Пo пребoенoст кaквa е?
Бело-Жолтеникав, а може да биде и со сукрвица. Таков е гаден се тегне и влече, а може и неколку дена да паѓа.
Мажјак? Имам еден за тебе ако те пораѓа тој има ваква да бидеш Шала на страна сега го барав тој др Павловски Боривое се викал бил одличен докторт читав на друг форум ама од дамна не бил на оделот за пораѓај па затоа јас не го ни знам. Ама еве доаѓал по други градови да пораѓа. И Адела е добра и стручна ама скоро слушнав дека си сака Чепот е густ проѕирен со со црвени парчиња. Мене откако ми пукна водењакот одма ми падна. И да кажи на докторот кој те следи да пренесе дека си за царски во меѓувреме да не те фатат болки па да не им текне да пробуваат природно како што ми направија на мене.
Епa требaлo Аделa дa биде следнaтa неделa нo се сменилa сo тoј Пaвлoвски. Некoјa вујнa пo мм имaм нa гинекoлoгијa,се слушнaв ссбсјлетo сo неa се дoгoвoривме вo четвртoк дa oдaм нa преглед нa oдделение ехo цтг и резултaти штo имaм дa oднесaм. И пoтенцирaв декa сум зa цaрски рaди oчите прaшaв дaли требa пoтврдa,ми рече не не,немa штo пoтврдa прoблем сo oчи директ цaрски ти верувaм си ги нoсиш oчилaтa целo време. Амa сaбaјле кoгa бев вo вц се миев и кaкo се измив видoв некoј лигaв секрет белo жoлт (не е секрет кaкo oд кaндидaтa). Ќе чекaм ќе видaм хaхa Фaлa ти нa сoветите
@Ive13 синоќа сонував дека сме се запознале хахахахаха ќеркичката ми остави позитивен впечаток, како јас да се видов ... Се надевам дека си подобра денес, и дека мачнините ќе се намалат сега. Инаку многу жени ми тоа ми го потврдија, персоналов има ретки исклучоци но во принцип се ОК. Д-р Сашо Јовчевски се презива, поранешен директор на ГАК во Скопје. И мене многу ми се допадна, вчера го видов за консултација, за породување. На форумов прочитав позитивни искуства за него. Ти посакувам убаво опоравување побрзо да се вратиш дома
Мило ми е, и јас потврдувам за условите и повеќето сестри дека се ок. Значи да си бараме термин за викенд за пораѓај