Да знам имам чувство како да ми се моча дури одам дај кажете ми некое кратко женско име јас сакав Мила ама незнам се мислам сеуште
Јас почнав од 12 недела инаку имам слушнато дека треба од почеток да се пие Во колку рана бременост? Може во 7 8 месец да има недај боже
И јас исто кога ке се спушти обавезно на мочање иначе отиде хаха. Мила е убаво, Наѓа исто ептен ми се свиѓа од кратки, има тема со именца ѕирни си
Баш рана, 8ма недела. Ми дојде чувство како оние лажни контракции што се ама не сум сигурна. Да не кревам паника по лекари, си реков прво да прашам дали е можно. Пошто и желудников ми лудува, гасови...може и тоа да е, ама дојам а имам читано дека може да предизвика доењето контракции. Е сега кога и какви неам поима.
Znaci stvarno gi nema, togas ke napravam nekako da gi poracam po nekogo so cesto odi grcija i se vraka. Ili pak da se javam kaj doktorov so mi gi prepisa i da mu kazam deka nemozam da gi najdam tabletive jas sigurna sum deka toj ima nekoj koj gi uvezuva ovde za nego inaku sigurno e zapoznat so toa deka gi nema kaj nas kako bi gi preporacuval.
Магнезиум јас си пиев во почеток до кај 4ти тук таму заради грчеви а и ме освежуваше.. а за контракции лажни не може да има во толку рана бременост оти е нормално да имаш болки во стомак и кичма како за добивање..е ако е нешто не издржливо и доста појако најубаво е лекар да види.. а дали има врска со доењево не знам.
Јас правев брис и пап тест денес ќе има резултати утре ќе ги земам се плашам Мене како да почнаа по малку болки да ме фаќаат нормално ли е? 34 недела сум ми рекоа оваа недела е најкритична после тоа бебето кога сака може да си излезе Од кога можам да очекувам болки од која недела?
И јас бев се е исто бебе активно, се е добро омекнато ама далеку од отварање сум, чекаме до понеделник ако не биде ништо тогаш право во болница. Едвај чекам да ја видам
И мене ме фаќаат уште од 31 недела.. 35+5 сум според менст а според бебе 2 недели понапред ама уште ништо си чекаме
Нормални се, лажни се, се подготвува телото. Породилни се ептен јаки нема дома да ги издржиме сигурно.. и се јавуваат на ист интервал пример на 10 минути те фаќа болка во кичма и стомак едно 30 секунди и те пушта,за 10 мин пак. Исто и може да имаш чувство за голема нужда, да те боли стомак како за во вц а одиш нема ништо, што би јас кажала ме лаже газот Мене ме фатија лажни породилни и буквално од кревет се подигав кога ке ме фати и бев на цтг. Мирно беше не се отворив ич и ме вратија еве 4 нед нема ништо
Како бе луѓенца си ги трпите овие глупости? Да го бања свекрвица до 40 дена, да ми купува она за бебе, маж ми да не ме поддржува и да се фаќа за нејзина сукња? Па ќе го утепам. Уствари не, не би се омажила за таков. Јака ви душа, се изнервирав само што ве читам.
Ми се случува и за голема нужда да ме фати стомак кога ќе отидам ништо Кога ќе почнам да издишувам тогаш болките ми поминуваат
Легендата вели дека @FreeMind сепак некогаш се породила... за точниот термин сеуште никој не знае...мистерија! Прв случај до сега, го побива медицинскиот факт за носење на бебе 9 месеци. Светот добива нови димензии драги мои, дури постојат и анализи каде се смета и дека животниот век на човекот ќе се продолжи, благодарејќи на случајот со @FreeMind . Статуа со бремената @FreeMind пред секоја гинекологија
Легендата вели дека вашите деца и факултет завршиле, а јас сеуште на темава во желба да ме фатат болки. Медицината истражува како е можно бебето да намести цел апартман внатре во стомакот. Фри Мајнд сеуште има несоница. Бебето планира да реновира наскоро.