Јас затоа на козметичар се средувам, не знам како би се видела таму доле од мешко за да се избричам, башка и подолг период сум раат, не растат одма
Да, со восок ме депилираат, нозе со ладен восок, интима со топол восок. Ама интима депилирам некаде околу 3-4 години, не почнав сега во бременоста. За инфекции не се грижам затоа што жената каде што одам на депилација ме депилира веќе 7-8години и никогаш не сум имала проблем.
@FreeMind девојко утре е денот Цела среќа на овој свет ти ја пуштам,се да помине лесно ко по книга .Ти држам среќа
@FreeMind сите сме возбудени да знаеш. Немора директен пренос, ај да речеме дека навистина ќе одиш Со среќа бејби, конечно стигнаа 5 те минути. Еј,дај Боже стварно за кратко време се да пројде. Ајде дарлинг, можеш ти!! Чекаме абер од тебе утре
Дечки напукна водењакот пуштете ми среќичка на пат сум кон болница со онаква фаца: Конечно! Ич да не ме мислите ќе пишам кога ќе можам.
Лелееее возбудена сум значи ко за сестра родена .Жено ти така ми влијаеш незнам како да ти опишам. Ајде ја чекаме внуката
Мене ми се нормални вредностите на секоја кс. Др рече дека било морално да го направат сите бремени до 28ма недела. Иначе на државна, Велес каде друго. Пс Со лесно, за брзо да си ја видиш момата
@FreeMind ајде оди ми со лесно миличка сета среќа ти ја пуштаме и за брзо чекаме новости реков јас утре мекици ќе правам hug:
Со лесно @FreeMind , дојде денот, часови те делат до најголемата радост. Со нетрпение ќе те очекуваме
Ајде @FreeMind покажи му тамо на тие германките што е јака жена. Ајде па за брзо да замесеме мекицк. Само со леснооо и да дишеш правилно
Е значи џабе е што малата избега да биде јарец, пак ќе биде кога она сака а не по докторите Со лесно @FreeMind