Ох душа мила . . . Жалам за загубата.... Ама не е крај на светот..... Мораш сега да си силна и храбра за наредното душиче да биде јако и да издржи
Хахахахаха спремам скии скафандер и Велестоо на скиење да одам . . Си реков до кај 38 ќе одам, ама бејби вика да си седиме дома
Може ги прочитал нашите коментари, или имал добра заработка од родилките деновиве ах тој Боро бор да го акне, насмевката не му ја заборавам во најтешките мигови во мојот живот
Многу го замразив препотентно човечиште.во право си таа негова насмевка цинична не сакам да ја видам повеќе
Барав наназад ама неможев да најдам кој имаше пишувано. Болки во срамната коска ама повеќе десно вагинално (надворешно)дури и на препон и десна нога преминува,боли во движење, вртење во кревет, клекнување на шолја само кога лежам не боли ама неможам цело време во кревет. Чаре??? Читав тие што сте при крај ги имате истите симптоми а кај мене нели е рано имам уште до крај 30та недела од задутре
Офф вака ли ќе се влечкам до крај ,на седнување мислам карлица ќе ми се распука дури ,за спиење перница меѓу нозе помага ептен, ама за станување ми треба кран ама битно бебе ужива
Во право си,тука се болките да не потсетат Мислам кај @Ygritte се имаа појавено многу порано, повикај пријател за помош
Има време до 4-5 шала на страна веќе не можам ни да седам, ни да лежам,кичма немам, станувањето од кревет е борба невидена не очекував дека крајов стварно толку тежок бил
Ах, никако на страна неможам, се на грб сум ко забетонирана меѓу две перничиња од страна. Веќе здосади се иста поза. Ама левиов колк ќе ми се расклати од болка ако му се свртам, а па на десно кога сум ми натежнува левата страна и после малце ако се поместам ме боли пак.