Рачна рачна со железа како манџа да мешаш Па и ти при крај машала се собравте, многу бебушки чекаме, да ни се живи и здрави сите
Јадам благо пијам газиран сок, вчера јадев топло чоколадо и хамбургер, се мислам што да ми купи маж ми за јадење знам не треба ама ме тера
треба како не треба јас сабајле кога ќе ги отворам очиве прво помислувам што да јадам во текот на денот
Добро вечер женски...денес активен ден, во шетња, едвај се движев ко да ми беа атрофирани нозеве од дома седење стално...ко желка одам... исто, утепав 2 саата на кафе во кафич кај шо се чуреше и сеа малце иам грижа на совест,ама знаете дека само нешо знам да го тупам. Жени пушат во бременост а ја еве шо се замарам... ми се врти она пасивен пушач дека е најризичен..ај доста за тоа... да ве поздравам само и да ви посакам убав викенд, без нервози колку шо се може...
Се повеќе тежини ме фаќаат, тешки дишења, секој ден се помачно, како подуена, одвај јадам а гладна сум... Бебе неможам да се пожалам умно е, ќе се јави па ќе заспие, па повторно исто, умничко сега за сега, обично се буди во исто време секој ден, душа на мама
Имаш време за размислување??? хаахааа, жено отварам очи 2 секунди лежам и одма термиткиве си нарачуваат room service, мама фаќа правец фрижидер и се фаќа за прво шо ќе дојде, нема време за мозгање шо би и годело највише на мама
Мене па наутро ништо не ми се јаде, првите неколку саати можам и ништо да не јадам, само нешто да грицнам успат, какао плус и терам, е поручек јадам, а навечер сум ламја.
маж ми дома трга ко смок па еве никому ништо. па ајде демек да зготвам нешто ама не. Се готово и што е можно побрзо да ставам вуста
женски страв ми е .... прееска накај 4-5 ме болеше стомакот... сега пред половина час исто ко бодежи некои имав низ целиот стомак... еве сега пак малце .. страв ми е што се случува ...35 недела некаде сум .......... help
Жени сaкaм дa се пoрoдaм веќе aмaн. Нa oвa @FreeMind. И @Gili B. ќе речaт: де бе aј,ствaрнo? И у фaцa дa ми се изнaсмеaт. кукoви ме бoлaт,немoжaм дa дишaм.
Ќе те скршам вака што не плашите ама ај те разбирам, си сакаш мака да споделиш. Пораѓај се ајде , пуштаме сите напони кон тебе
Кажете ми некоја замена за магнезиум директ на алкалоид што е.Го пијам одамна,ама сега,многу ми се згади неможам да го пијам ич. Кој магнезиум го користите?