Мешиња денес бебушка многу ме мава во бешика. И кога ќе осетам дека мава осеќам како некое пецкање внатрешно и трае секунда. Многу непријатно чувство. Дали ви се има случено? Општо е многу активна денес, секаде мава, но ова во бешика е баш непријатно
Еве кај мене Веќе е наместена надоле и кога мава мислам секој момент ке испадне, болење, пецкање се осеќам кога ке се разбрчка.. @Gili B. Новата freemind
Нaвечер зa време нa спиење мнoгу ми е цврст стoмaкoт и ме бoли пo целaтa пoвршинa немoжaм ниту дa лежaм седaм oдaм. Се рaзбудив нa сред нoќ сo бoлкa,сoнувaв декс и мoетo и твoетo бебе сум ги нoселa и декс две биле зaтoa ме бoли. Си збoрсм aaa и нa гили е oвде D
Баш чувствувам како да буричка внатре . Непријатно е, но обожавам кога се движи бебушка. Знам дека е тука
Добар ден мешиња. Денес сончево 14 степени - пролет. Јас домашни обврски ама глава денес боли. Од утре влегувам во 13та недела. Бебче мрда како врц во стомаков. Ве читам и си викам блазеси ми лесно ми е ама којзнае што ме чека понатаму.
единствено што не смее е физички да се оптеретуваш и да се нервираш. Помалку стресови помалку физичка работа повеќе движење јадење овошја и зеленчуци.
Женчиња мои што е ова жалење денес.ајде разведрете се ние сме многу силни се ќе издржиме Јас денес од кога станав се фатив за чистење па си излегов со керќа ми си шетавме убав сончев ден да си го искористиме до максимум
Не, блок макс испи Дигање тешко, нервирање, лекови на своја рака, цигари и алкохол никако, се друго е + ако забрани лекар
Jas koga ne jadev ne jadev nis zas se utepav od povrakanje... sreka prekina da e gluva zemjata, nikad da ne se povtori... e segaa glad na 20 min, u sekunda me tera na jadenje ako ne jadam odma mislam ke padnam i loso mi e mnoguu, pa i so jadenje ne ja biva me znam od so ke mi se slosi od so ne... nasabajle otvori oci ako ubroknod 1 min max ne stanam da jadam ulavite me fakaat. Da idam nagosti ili nekaden na kafe nema sansi jas dodeka ispadnam ke mi se orijade 10 pati i tamu us 50 pati... do kogs trae ovaa gald... ko nenormalna licnost. So povrakanjeto ne ispagav, sega so jadenjeto.. baska omalaksuvam i gubam energija cesto. Nalet neka ide potezok period u zivot sum nemala... a kaj juli bozeee help me every day please.,.. Izvinete za dolgiot post... moram
Леле женски мислам дека претерав со јадење аронија си седев гледав тв си викам имам аронија замрзната ја купив пред некој ден за во смути и ај ќе земам некое зрно јадам јадам немам осет.чекај си викам абе оваа беше во ограничени количини да се јади отварам на интернет што ќе видам три пати по пет зрна или наеднаш 15 зрна а јас сигурно изедов дупло.па ме фати паника некоја место не ме бери сега да не направив будалија некоја...аман веќе уште ова ми фалеше
Ти благодарам Емма за утехата, уште боли но помалце. Сега па ме боли долната лева страна на стомак. Абе лудници уште од сега а кај е крајот. Една личност ми рече: знаеше како е не ти е прво. И јас само, Стварно?!
Кркај не се жали не е страшно, не ќе ја јадеш секој ден Јас иако знам дека ананас не е препорачливо пред некој ден се настрвив се налапав и реков до 9ти месец нема више ананас
Аааа знам, ја така 20,30 зрна стаив во смутито и си го мавнав, после читам до 10 мах. требало, се изнервирав ја фрлив во корпа, цело пластично кутиче може едно кило имаше...маж ми по некој ден ме прашува кај е, викам ја фрлив вака и вака, се изнервира шо не сум му ја дала него да си ја мцне. Ни на крај памет бе не ми текна да го прашам да не ја сака. Шубе ми е сеа, а ја купив ради железото.
И на сето ова совет кога ќе ти дадат една партија секс...вади митралезот. Глеј месецов породи се. Јас почнав да дојам ми дојде млеко и е доста забавно ) Сепак и тие два саати што ги спијам ги спијам бре вистински длабоко со сон. Така да според мене е многу полесно да е надвор и да ја гледаш, отколку да не ја гледаш. Издржете