Nisto ne e... mene mi kazaa po 15 zrna, jas kiga 15 koga rakata kako ke mi fati ako me mrze da brojam za u smuti, nisto ne e toa..zdrava ovoska e .. sigurno swkoj den ne jades kolicinski, se desava ete da se pretera nekoj den.. nisto strasno
девојки..издржав ..утре 7ипол на сабајле во ремедика одам...некоја да ми објасни што ме чека? докторот рече по секоја цена бебушот излегува утре
Абе да знам ама шубе ми дојде, незнам дали ќе купам пак Ти удри на лапачка периодов а? Епа добро е тоа да надокнадиш некое килце,ајде сеа па глеаш на нас како ни е гнетачките
Па се кажува ли вака 5 до 12 Ти љубоморам што убаво ќе си се запознаете. Само со лесно да поминете,со убаво да си бидеш насмеана и опуштена и позитивна. Во добри раце ќе бидеш Ние мекици ќе направиме како што ни е редот. Ти само ќе ни пишеш Со лесно
Само смирено и со позитивна мисла..Се ке биде во ред!Саати те делат од најубавото чувство кое може да се доживее!
@Gili B. Репoрт,штa имa? @Тaлкaчкa немoжaм дa те тaгнaм. Ти јa пуштaме целa среќa и пoзитивнa енергијa. Пoгaли мешкo,уште мaлку ќе гo држеш вo рaце нaјгoлемoтo бoгaтствo,стрaвoт е гoлем... @FreeMind дaли тoa ти психички беше нaјспремнa oд сите женски вo темaтa? Ти се вoсхитувaм! Зa гoдини велaт не се прaшувa нo ќе прaшaм,кoјa вoзрaст си?
Јас само што си дојдов дома сабајле јадев кроасан па хамбургер пола па сега бев у ресторан јадев пица од која 3 парчиња дадов 1 оставив и јадев палачинка цела ја изедов и 2 швепса испив дојдов дома сега 2 чаши газоза пиев сега пијам вода многу ми се пие течност од што така?
Ti pisav poraka mojata porodilna prikazna vo remedika so zakazan termin za priroden poragaj. So sreka i da ne izraduvas!
Мене некој да ми каже кај кој доктор во Велес да одам на породување? ноќеска ме фати болка во стомакот ме разбуди дури и солзи имав на очите отидов во вц и како да ми се посмири болката од што може да биде така?
Сите го фалат Василев не сум била кај него ама сите за него кажуваат би сакала тој да ми се погоди за пораѓај а болката може биле лажни контракции штом поминала матката си се спрема . Ти си некоја недела знам поназад од мене
Девојки нормално е да се вратат вртоглавиците во трето тромесечие? Железо ок, притисок нормален а два дена зашеметеност и енергија нула Ова станува навистина потешко од кога се појави 3та напред Зборам за неделите
36 години. И ти ќе бидеш спремна кога ќе го видиш не е до годините до поставеноста е. Ајде мила уште недела две кај тебе.
Јас ги имам тие симптоми ама бидејќи имам анемија, а кај тебе не би требало ако се е во ред со крвната слика. Мое мислење оди направи си контрола може постепено ти опаѓа железото, на време да си го стабилизираш.
Нема уште ништо, денес пак контрола цтг и буричкање со рака Сеуште се вртиме во круг и завршуваме таму кај што сме почнале. Смачено ми е!!! Станувам јас, кој е за палачинки нека повели. #Доброутро
Од вчера почнаа да ме чешат и печат дланките и нозете оддоздола, немам осип брумчиња такви работи, само чешањето и дланките ми се како црвени..инаку до термин имам уште 8, 9 дена..што може да е тоа некоја алергија или нешто полошо? Како се ближи термин се нешто ми се дешава..некој има ли искуство со тоа?