Оф душа,и тоа што викаш да не знаеш на кого да му веруваш,но мислам дека во болница би те задржале уште вечерва да виделе намалена плодова. Ајде утре речи му кратот е месецов не планирам во март да рајѓам. Се надевам како на фрее вечер ќе ти пукне водењакот
жени...после 12ч и болки со провокација до 60 мл и отворена 4цм одам на царски...фалаа на поддршкатаа ❤
Јас па мислам дека не е на мојот на кутијата пишува да не го користат трудници @Yowannty нека те масира тм рачно
Ја фрлив кутијата пред да проверам.. а мм секоја вечер демек ме масира ама ич не го бива, мислам уште толку дупки ми напраи на грбов
Жени прееска средував по дома и да ја преместам табуретката во спална најверојатно направив нагло движење и сега ме боли десно од опашката,над задникот.Имам чувство како да треба да ми крцне местото.Не можам баш да одам нормално.Пробав да се истегнам со вежби но не поминува.Како да си помогнам да помине болката?
Јас се масирав во второ тромесечие, ништо не ми се случи ама слушнав дека не смее да се дрмам па рачно малтретирав свекрва, мајка да ме масираат до оној маст што лути, оти мм везе нема хаха
Здраво мајкички како сте? Гледам некои се олесниле @Ive13 мило ми е шо ти се средија мачнините јас завршив на боледување откако минатата недела ми се јавија контракции.... сега строг одмор барем 2 недели да го фатиме 9ти како што треба . Бејби во супер кондиција на ЦТГ спие, дома лумперај многу активна за неделите.... 35та веќе ја раситнив, сега чекаме барем 37 да ја стигнеме.....болки имам во кичмата, препони, карлица, срамна коска, т.е. во долни екстремитети на сабајле едвај станувам од кревет .... Уште нешто да се прикупи за бебка и може да стигне свечено
Ние грицкаме со малава што стигнеме, ајде повели Исти маки имаме иначе хахах, ама мојава и на ехо не е мирна, бега од луѓе во бели мантили хахаха. Стискај ајде јас сум пред тебе Ние изнакупивме се спремно е чекаме да стигне бебе само
јас да ти кажам искрено три пати сум се напила ама по половинка,од толку ми поминува. Парацетамолот не ми помага за тоа. зошто да не смее ананас во бременост?