@Yowannty на мене од 30 недела почнаа со вагинално ехо и преглед со рака, прв и втор скрининг обично ехо
Сакаш да го славиме заедно реденденот мене ми е задутре сматив захер торта ти донеси пиење ќе се частиме
@Yowannty неможеш да му наштетиш рано е,мада и јас не спиев на стомак шубе ми беше, а за скрининг јас во систина правев прв и втор, и еднаш во месец на контрола идев,вагинално не ме гледаа ниту еднаш. И уште немам никаде правено вагинално ехо
Фала на реплики женски @srekice сакам!! Ја и онака од кревет тешко мрдам и торта не напраив, ниту ќе праам, неам енергија.. Коктели се дозволени? Вирџн ќе ги праиме
Фала многу за одговорот, ама човек само на нешто да мисли, дојде мм од работа и му кажувам денеска бебето не мрдна ај рече сега што имаш замислено каде имаш планирано да одиш, е така мажи. Да даде Господ се да е во ред, ти посакувам лесен пораѓај и лесно да ги поминеш овие недели што ти имат остането. Поздрав
Фала многу, и јас ненстоп на интернет гуглам па апликации гледам па што да јадам да порасне, ама тешко ми поминуват деновите, Фала за советите. Поздрав
Oј жени. Бебе е мнoгу aктивнo,дoле чувствувaм кaкo бoцaње,сечење и вo секoј мoмент декa ќе се пoмoчaм... Штo дa мислaм? 38+4 сум
Јас сеуште најслатко спијам на пола меше а 33гн сум, паметна е она ке си најде сама место во мешето и не се секирај за утре сигурно се е во ред нема од што да се плашиш само позитивно како сите така и ние и ке помине чекаме вести утре и
Девојки бев денес на преглед кај матичниот гинеколог , мислев дека сум 40 недела бидејќи бебко беше 2 недели понапред , но ми вика 39+1 сум дека бебето сега одговара на толку. Постелката созреана имала бели точки , ако знае некој нека ми објасни за оваа плодова вода има доволно , нареден преглед за 1 недела ако не се породам до тогаш ке ми даде упат за у болница. И така
@***Bony*** и јас спијам на пола меше, дека перница под него и удобно ми е.. јас сум уште поголема од тебе 36+5 сум @Elena ena да не се лакуни ?
Примарна е бебка знае дека треба да е мирна пред непознати така да бидат мирни и на гости кога ке одиме хаха @Elena ena ајде со лесно нека е мила уште малку останува само позитивно некако многу ми се собраа овој период ама ако убаво е да има ние ви се радуваме и чекаме нашиот ред да дојде @Emma2 зошто тебе слабо те читам да не се зарази со игриците поздравче се надевам се е во ред поздрав до бебушките
Хихи значи не сум едина па што штом но е убаво додека можеме ке си спиеме @Nenna97 стандард грешка читам мана од детство јас сватив дека кога се појавила сестрата се смирила ама потешко изгледа твоето нема да е мирно на гости