Штом си била во вц и пак продолжиле болките сигурно се појаки штом те разбудиле од сон. Оди нека те видат , и со лесно нека ти е
@LoveHope те чекаме да пишеш, ако спиеш поспиј си убаво, ако си во болница со лесно нека ти е. Јас последниве три дена како да не сум во 9ти месец. Само притисок во срамна коска, и некоја преблага болка во кичма. Контракции болки, ништо. Ама затоа ми се намали апетитот, имам некои мачнини од храна, одењето во вц ми почнува со запек продолжува со дијареа или обратно па напињам за џабе. Подвижна сум ептен. Вчера си бев во рамстор да искористам некој попуст, си бев кај сестра ми на кафе, си прошетав еден круг низ маало и така. Се сетив дека @FreeMind рече мора некој да го преземе марамчето и да тера над термин, си реков ете јас ќе сум тоа ама па од друга страна, се издепилирав кога бев 36 зар пак ќе морам да одам бе
Еј остај и јс се средив кај 36 мислејки дека ке излезе порано но бев пак а мојав принцеза абер нема од понеделник сум 40 сега одам пак на клиника така ми рекоа болки немам никакви незнам зашто одам а ти кога си пак
Среќен роденден женска Секое добро ви го посакувам и до година заедно да славите роденден Се изнаредивме со родендени
На 15, така ми кажа докторката, ама нешто ми е чудно, бидејќи кај нејзе во амбулантата нема цтг апарат, ми рече ќе дојдеш ќе ги споредиме мерките на бебето а ако има потреба јас ќе те пратам на цтг. Јас пак мислев дека во 9ти се оди најмногу за цтг.
Добро утро од мене @Nenna97 среќен роденден @Yowannty како си денес , се смири ли повраќањето? @LoveHope те чекаме да пишеш Јас се спремам за на работа , за 10 минути ќе излезам. Сабајлето се разбудив укочена , ќерка ми се бутнала во мене и се разбудив со болки во вратот. Уште спие во нашата соба , со креветот залепен до нашиот станува и ме прашува да не ме клоцнала несакајќи набрзо ќе мора да најдеме некој начин да почне да спие во нејзината соба Ве поздравувам
Чепот е. Се знае кој е коловоџа не може секој, мора грб за таа позиција и силни нозе да везеш и ниско доле @LoveHope имам чувство дека си породена. Секако дека се оди. Од 40та секој втор ден дотогаш на секој преглед.
Ако си на клиника цтг апаратот е одма кога ке влезеш лево немаат во ординации мене од 37 ми прават прво цтг па ехо а од средата имав и вагинален преглед сега денес сигурно ке биде се пак незнам а се погодив кај повеке доктори не ми менува некој посебен да е само се добро да биде
Јас сега станав од спиење кафе ќе пијам свекрва ми прави кришки кој е за ајде како би мавнала една палачинка сладолед нешто
Se porodiv. Bolki dobiv na 10 min pa na 5min jaki .vo 6:40 izleze 3100 teska so 50cm. Fala vi na site za sovetite i podrskata ke pisam stom se oporavam.
@koritsaki спиев мирно ноќва ама утрово повраќав пак само што се разбудив. Пред малку каснав малку двопек... и чекам да видам што ќе се дешава... желудников и грлово решето ми се..