Две недели барам сладолед во прав нема низ маркетиве ги повлекле не било сезона ам ај да не сме бремени на зима тогаш
@Ygritte лепотица пред март не те пуштаме да се породиш.опушти се не ми се сеќирај @Yowannty како си мила денес?ти дадоа инфузија се смири желудникот?
@LoveHope честито нека е жива и здрава @Yowannty што да ти кажам мила, дај Боже што побрзо да престане повраќањето..
Мила она да сте живи и здрави! Имам чувство дека природно си се породила. Али одмарај сега ќе раскажеш. Битно е да е тука малото и ти да си добра. Ве гушкам најсилно.
Ооо јас терам ли терам ке надминам и термин изгледа несака мојава лепотица надвор понеделник сум пак на контрола освен болки ако не добијам викендов
@LoveHope да е жива и здрава Јас девојки сабајле од ко испив една чаша млеко сум заспала, и сега едно лошоо болки во стомакот и дијареа
@Happyinlove и јас го имам истото чувство, кога мава во бешика мислам ќе се помочам , плус знае да ме пецне одвнатре секундарно како ќе удари. Тие удари ми се најнепријатни. Во другите уживам @Мариаа. јас правев брисеви а утрогестан имав ставено и вечерта и сабајлето, гинекологот ми рече дека тоа не смета на резултатите.
@paleska3 мене често знае да ме закачи и во меур и горе накај ребра во иста секунда, само се тегне, му се стеснило, па понекогаш така мирувам и туку ќе скокнам
Супер така и претпоставував, таман да бидам сигурна и за моите брисеви сега, инаку мила постои ли некаков апликатор за утрогестанот ? Цело време имам чувство дека не е ставен повнатре, со кринонот лесно ми беше се знае до каде оди што, а ова таблетиве утрогестан безврска ми се