Оф дај боже да е, две недели ја имам и у сред ноќ Честитки мајка па да те стигнам побрзо ја имам за извоз, доаѓај и сама да си го правиш ехее до 6ти месец си паѓав Ми паѓаше притисок одеднаш. Вода многу пиј! @Elena ena ајде женска пуштај нога, бев се депилирав сега сум скроз спремна тебе те чекам и одиме Е да, добредојдовте во клубот на подмочани мами во 9ти месец
Ништо, овие нашиве изгледа сакаат во ист ден да се родат 39+4 и уште никаков симптом. Слушнав дека зачини ( особено кари )помагало за побрзо отварање па се најадов печени компири со кари и други зачини и сега чекам
Неможам уште да го снимам ама го чекам како локумче Тоа се лажните контракции со кои се припрема матката.
Да земам и јас кари да јадам Јас рачунав 36 недела сум сега бев во вц имав тврда столица темна зошто така? И додека напнував имав болки во кичмата сега и долниот дел од стомакот имам менструални болки имам бело прање како жолто е кога се бришам имам многу зошто така?
Девојчиња, да ве прашам од кај можам да купам градници за доење, поголемо бројче? Ги гледав на нбб до 100 имаа. Мене ми треба барем 105.
Ако пиеш нешто за железо од тоа ти е темна столица. А болкиве се или реални за раѓање или лажни.Ако траат повише од 1 час оди да те видат на цтг
Пиев до пред 2 3 дена сируп за железо , а инаку болките ми се смирија сега грбот ме боли Пиев до пред 2 3 дена сируп за железо
Може не е за тука мислењето ама морам да пишам мене многу ми е страв од морбилите аман више нека поминува доста беше
Аман миличка јас дури сонувам кошмари дека цел стомак ми е со морбили и посинат и бебе умрело аманннн неколку утра со плачење се будев.иако кај нас нема случај од охрид сум јас ама умрев од страв
Леле ќути пред некој ден и јас сонував глупав сон и многу се изнервирав човек да незнае што да мисле се си викам далеку е од нас ама сепак страв си постое колку и да несакам да мислам знае да прелета некоја мисла и тогаш многу се револтирам зш да биде така ајде со Бог напред сите нека не чува и нека завршува ова патешествие веќе
Zenski... nekoj od vas znaat so se minav.. me mace sega nesto. Dali e mozno ponataki, bilo koga pak da me fanat macninite so losenje i povrakanje...upla iam fateno, sekoj den so strav stanuvam