Мака ми е преку ноќ што станувам по 2 пати за мокрење па после неможам да спијам.бТешко станувам сабајле за на работа.
Да се надеваме мила готово еве јас скоро две недели немам повраќано конечно почнав да јадам и пијам.подалеку да е од нас веќе тоа повраќање да проживееме и ние бременост како сите.не ми се грижи то е мора се да издржиме
Дај боже никогаш повеќе да немате такви тешкотии мада ме зачуди што ми кажаа пред некој ден дека здраво било да се поврака во бременост подобра бременост се сметала останав зачудена ама ете утеха за тој тежок период
Се видовме денес со синко Машала 1230гр тежиме и одговараме за 28 недели не за 26+4не даваме да се сликаме,со газето сме доле и притискаме на бешика затоа тоа необјасливо чуство на влечење и чуство на подмочување. Си мрда тоа колку што си сака ама мајка му секој удар не го чуствува. Се на се сме во ред,како што треба,така и нека остане
јас кога ќе се напијам од витамините што ми ги препиша докторот цел ден ми е мокраќата жолта и тоа лимон боја.
Заглавив во породилни приказни се изначитав се изнаплакав и сега незнам како ке спијам сигурно ке сонувам пак нешто. Времето лета 34 гн од денес големина на динче хихи оваа недела го имам и последниот преглед кај матичнот а потоа одиме да ја запознаеме болницата каде ке се одвива крајниот чин кој едвај го чекам незнам како ке се одвива но со божја помош верувам дека се ке биде како што треба на сите пред мене а и помене им посакувам најлесно да поминат имајте убав сон мешиња јас ке пробам да спијам утре менувам колешка и треба да станам за 4часа ама потоа ке надокнадам
Budni ima li Imam nekoi slabi menstrualni bolki i gust kafeav iscedok neznam dali da si sedam doma i da cekam pojaki bolki ili sa go budam mm i pravec vo bolnica no se izdrzuvaat bolkite na nekoi 20-30 min mi se ?
Па јас мислам не би било лошо да те зирнаткафеавиот исцедок ти е веројатно чепот, ти си знам пред мене, со лесно ако си веќе отидена
и јас ве дружам вечерва, неможам воопшто да спијам бебка ми ика шотоа ми мрдка и ептен долу и многу ми е незгодно ми се чини ќе излези и осеќам како некоја болка и само во вц станувам почнува и мешко повеќе да си тежи и никако не се спие 34+2
јас сум тука ама не знам јади ако имаш леблебиии или лимон исцеди случајно ако имаш и јас овие два три дена имам течна столица а и сега цревата фудбал ми играат