Сакам среќа уште го немам сменето терминот во " термини на породување" 1 недела понапред и си се тешам рано е
@Elena ena офф повише си умислувам него што имам изгледа. И јас така си замислувам како вага, пука водењак и за некој час бебуле у раце. И не чекам болки, водењак чекам хахахахах Вчера малку пешачев и дали од тоа не знам некако чудно го осеќав меше како шилесто да ми бидна и тврдо и бебе надоле прета ли прета ептен чудно чувство имав дали се спушта меше не знам битно чудно ми е нешто.Мочкав на 2 мин,само што ке излезам пак назад на мочање. Си викам си умислувам од што едвај чекам и си легнав. Сабајле кога станав осеќав некои мали болки во кичма и стомак, па имав мала акција со мм и еве престанаа, изгледа до секс ми е не до пораѓај Еј да, утре закажав цтг во болница @Vaga~ со лесно
Ја цела недела шетам по 3 км , си го возам синко на точкичето , по 20/30 чучњеви на ден . Вчера кари се утепав јадејки, не делува ништо
Ајде добро утро од Охрид јас завршив в болница со контракции и отворена 1 прст ова бејби мое многу радознала. . @Ive13 требаше уште ти кога беше да дојдам да те дружам, ама јас workaholic
Те задржаја?ќе се пораѓаш или ќе ти дадат нешто?ајде веќе во деветти си немаш гајле.само храбро не ми се секирај.мимоза е или докторот од Скопје што го сакаше да те пораѓа?леле колку прашања ти поставив и јас сум возбудена за тебе миличка
Ние две сме тука некаде, неколку дена разлика мислам. Ептен и се брза на беба твоја значи. Јас вчера прво цтг во чаир и докторот рече би требало да поседи уште некое време. Уф бе, се превозбудив и јас за тебе. Ама можеби ќе истераш така со еден прст уште малку . Со лесно само
Јас сум во темава од 2013та Јас одев лани и тоа работам со мрсулави деца Среќа не се разболев ниту еднаш но ова зимо ме покоси грипот (не трудна), 5 дена бев со температура. Ако си во можност поседи уште малку, многу има грипосани периодов.
Да се врати стара постава тука во труднички,избегавме од колосек која нема абер од породување,која трча да раѓа пред време,мене само ми менуваат термин бебо 2+недели стигна Да се разбереме ред си имаме тука каша попара сме.
Не сфаќам која стара постава ја барате.... Да си ја барам јас мојата од пред 2 години за поддршка може?
Може некој што ќе не води редот да си го запазиме,коловоџа А и за подпрашања да ни се најде Да се насмееме,денес сите решија да раѓаат
На @Elena ena и го предадовме шамивчето според мерките она треба да земе стап и да воведе ред. Што е ова кој кога сака така раѓа? Не може бе така се знае си чекаш стрпливо до крај, а може и до следниот месец
Фала ви на поддршката на сите Ме прегледаа сега добри два прста сум била отворена пд кога почнаа болките, а пред саат време и чепот ми падна.. Не било лесно а кај се 10 прста Болки на 3-4 мин имам, само се молам отварањето брзо да оди Срце јуначко сака без анестезии да проба па ќе видиме
Ја се исплашив , сите ме претекоа кој пред термин кој на термин битно се породија. Ти го знаеш онаа чувство кога едвај чекаш болки Инаку еве се враќам од сат време пешачење од утре почнувам и да трчам . Шпринт Не се плаши. 8 прста можеш и за сат време да се отвориш.