Лелелелел, сите сме со болки, мене сношти во маркетот на 2-3 пати јаки болки ме фатија, мм вика да викам брза помош да не се пораѓаш, а вчера и денеска имам некој страшен умор, главата не ме боли туку ми теже, исто и телото, како ли ќе издржам..
Од нула до десет за три саати се отворив, ќе одат побрзо тие 8 прсти ќе видиш. Ајде мила јуначки без ПДА не греши како мене! Се ќе заврши брзо плус не е ни толку страшно како што мислевме. Храбро, диши и насмевка на лице иде едно мало човече на свет.
Како не го знам со @Gili B. магистриравме во "трпение да те фатат болки" на крај се исшибавме со хомеопатија и бидна Кажи ама нервира. Ти иде стварно да излезиш од кожа чекајќи. Плус овие преку ред ти фалат Затоа ти викам земи стап и застани на врата вака не може без ред анархија.
хаха, нелии и јас тоа од сабајле мислам, викендашки решиле сите да раѓаат...жени научени стално нешто да работат, да не се раат на едно место Со лесно на сите
Еј кралици мои што ви е денес сите на деветти да раѓате.ајде знам февруари краток е ама една по една хаххха ајде со лесно на сите ве чекаме ние овде со мекици
Се храбри мајки собрани,нестрпливи за раѓање...И јас мислам овој месец најбавно ќе ми мине,колку поблиску е терминот толку побавно ми мине време..нестрпливост,возбуда расте
Ааа виде сонце надвор малата и ќе излага вика овде е темно. Ајде информирај не понатака, господ да е со вас
Со лесно на сите кои сте веќе во болница, лелее еден куп бебиња денес . Ептен е возбудливо, едвај чекам да ми дојди редот и мене . Ве очекуваме со лесни породилни приказни
Se zaigra sinokja, turka turka ko bozem nadvor karameli ke I dadat, ne znae deka kaj majka deka e najubavo Lejdi kaj vo fevruari odis so lubenici kaj trudni zeni Hey hey jas ke si pocekam ima red.... ama kaj mene vo slucajov ne se prasuvam jas ... ti blagodaram mila P.s nemam kirilica na tabletov se izvinuvam za latinicata