Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.771
    Незнам тоа, ти си од на @FreeMind гарнитурата, ист став имате околу квачењето, децении на квачење :D

Ајде дрш се, со тебе сме!

Сокриј задник, не те сТрам, квачко низаедна :rofl: :rofl: :rofl:

Последна измена од модератор: 9 февруари 2019
    На NNA, FreeMind, srekice и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Adeline

Adeline Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2015
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    4.715
    :rofl:Чекај ќе го прчам до мај.
    Само за фрцкање ми е сега:rofl::rofl:

3. Elena ena

Elena ena Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.152
    Јас легнав да го заспијам малово , ама изгледа оно мене ке ме успие . Денес нешто многу сум поспана , и напладне дремнав сат време со синко .|-)

4. Novella

Novella Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2018
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    184
    Јас 24 саати во денот да спијам и малку ми се. ☺

На NNA и Elena ena им се допаѓа ова.
  5. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    7.347
    Не знам ни јас што да пишам... недела дена уназад чепот ми паѓаше бело со кафено, вчера и денес жолто "желе" или по мое мрсул секој пат кога ќе се избришам ама многу. Притисок на срамната коска ненормален, едвај станувам, едвај стојам значи ме боли и тегне надолу, исто и кога лежам имам таква болка. Кога ќе се раздвижам ама многу да се движам се намалува. Стомакот ми е постојано во некој грч, стврднат, во тоалет одам на секои 10-15 минути и тоа со напони за голема нужда. Цело време осеќам како нешто да тече од мене а нема ништо уствари има секрет. Кичма ме боли два дена.
    Значи накратко имам болки постојани само не се такви за пораѓање. Маж ми ми вика да те носам во болница не можеш да стоиш а јас му викам не, не се пораѓам, не е тоа тоа ;(:sweat:
    Така да, квачам и јас 38 полна ја почнав 39.

На NNA, Ive13 и Ygritte им се допаѓа ова.
  6. FreeMind

FreeMind Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јули 2018
    Пораки:
    6.948
    Допаѓања:
    40.038
    Мене чепот ми падна повеќе од десет дена и ништо не се деси.
    А болките се нормални за 39та.

Не се измачувај, не ги прави моите грешки. Земи го мажот ти излези си утре на ручек, оди на кафе со другарки или прави нешто што ти било убаво. Скроз изолирај го мозокот од “чекање” статус. Оти не можеш да го победиш мозокот.
    Пробај заеби го :)

Емо ти да се опраиш со позитива оти ќе се караме до крајот. Немој да ми читаш тажни приказни и други искуства. Значи во никој случај лоша мисла, насочи го мозокот се ќе биде во ред до крај! И ако ти мине друга мисла веднаш прекини ја. Редовно на контроли, одмарај повеќе и второ мислење секогаш!
    Ајт да не се караме на стари години]:)

Последна измена од модератор: 9 февруари 2019
    На NNA, paleska3, Elena ena и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.771
    Аии партали ме напрај :(
    И то шо викаш, стари сме за фуфкања, идеме до крај!! :muscle: :rock:
    Абе знаеш некогаш, момент на слабост,знае да ме мавне некој бед, шо да праам,малце сум си склона кон размислувања а и забегувања, мајками ми вика Не знаеш да се опуштиш ти, се си ја бараш бељата, абре уживај! ... и така,то!..
    Ај еве поарна сум од преѓе, земав нешо ентериери разгледувам, здравје Боже нагло ќе рипнеме ко family,мало е станчево :?: :| 8-| (wfh)
    Фала шо ме караш, ми треба теп-теп некогаш ! Маж ми му паѓа косата од мене некогаш :doh: :headbang: :fubar:

На Софија 88, NNA, Elena ena и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.971
    Допаѓања:
    1.271
    Aj od tie poiskusnite.. jas nez ni kako da objasnam sega ama ke se potrudam. Koga se dvizam ili samo da zastanam na levata strana...na taa leva strana me dole pod stomakot neam pojma so e kako kaj vaginata, sramna koska ili nesramna nez kamo se vika.koga se cepkam na toj del koska osekam ima. Zaz taka?
    I uste nesto, navecer samo koga legnuvam osekam kako da me kluka stomakot kako ona so velat igra mesoto... :/

9. Ive13

Ive13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2018
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    1.837
    Кој ми ја нервира кралицата моја @Emma2 да видам?што е ова негативности?ќе се караме ти си таа мене што ме тешеше кога повраќав кога ме возвраќаше од негативните мисли што ми се вртеа а сега истото ти го правиш:?: ајде мисли на тие златувчињата од тета Иве што ќе бидат секој ден понемирни :*

На NNA и Emma2 им се допаѓа ова.
  10. Kaffe

Kaffe Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    663
    Јас сум така 38 недели
    Се нешто сум нервозна, се нешто ми фали ама си се тешам ајде па кога ќе се породам ептен ке сум смирена

На NNA, Novella и S.J.Parker им се допаѓа ова.
  11. Adeline

Adeline Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2015
    Пораки:
    2.037
    Допаѓања:
    4.715
    Многу сум уморна, по цели денови многу ми е мачно, ми се спие, одвај се движам, како незнам колку да имам работано:(

12. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    @Emma2 да вервиш дек сум од таа гарнитура. Потеков жено од квачење и тоа по трет пат ... офффф (facepalm) (facepalm)(facepalm) Затоа и барав и стерилизација овој пат. Пак докторчето (женче) што ќе ме пораѓа, некна коа бев се запна да ме породела природно. Абе оти си велам само вакви женчиња ми се паѓаат мене да ме породуваат...три пати со ред истиот к'смет .... метро и желба за растење, уште и инаетчики, а јас 100 килажно жениште шо ушка можам да ги носам :D

@Elena ena и јас сум како отепана откако влегов во деветти месец. Се само ми се спие, енергија нула, еден ручек што ке направам и толку ми е силата... И што е најчудно се чувствувам исто како во почетокот во првите 3 месеци. Воопшто немам апетит, јадам само еднаш на ден и тоа со сила и од се ми се гади. Имам огромни нагони за повраќање :envy:

На NNA, FreeMind, Elena ena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Eni.r

Eni.r Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2018
    Пораки:
    827
    Допаѓања:
    2.237
    Нешто ми е бебе узнемирено цел вечер, сега и почна да ика :sweat:
    Ме боли стомак ама горниот дел под гради, како ребра да ме болат и грб,кичма.. легнав да спијам се разбудив од што ме боли се и толку од спиење..се осеќам ептен безвезе,неубаво(facepalm)

14. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.771
    Фала златна, ма хормони ме лупаат од време на време :tmi::P

Си мислам на цуфчињата цело време, си ги пазам ептен! Да си се пазите и вие... Гушкање за добра ноќ! :hug: :*: :hug: :*: :hug: :*:

15. Emma2

Emma2 Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2018
    Пораки:
    2.331
    Допаѓања:
    5.771
    Абре ме изнасмеа :rofl::rofl::rofl:
    Леле можам да замислам на бокс чим решиле природно да те решат, кога ги заџиткуваш со нозете на крај на сала :rofl::rofl::rofl:

:( :( :(

:( :hug:

Последна измена од модератор: 10 февруари 2019
    На NNA, FreeMind, Adeline и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Zemi eden Magnezium direkt napij se...

17. Eni.r

Eni.r Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2018
    Пораки:
    827
    Допаѓања:
    2.237
    Нема никаков ефект го пиев демек за грчеви нема врска не ми делува никако :?:
    Мислам дека се спуштаат болкиве ама не се не издржливи туку езиви и мачни :sweat:

На only44you му/ѝ се допаѓа ова.
  18. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Znam. Mi se slucuva toa i mene, pa ke projde posle nekoe vreme samo od sebe. Izdrzi. Stutkaj se. Utopli se. Zemi citaj nesto ili pusti nekoj ubav film da ne mislis :*

Kjuti na kraj se ubedivme za carski poradi sterilizacijata i poradi toa sto bilo krupno bebeto 8)

Последна измена од модератор: 10 февруари 2019
    На NNA му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ***Bony***

***Bony*** Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.041
    Девојки може малку несекојдневно прашање ама дали некоја од вас во текот на бременоста имала чести подждригнувања од некоја храна? :$
    Немам никакви тегоби во желудник, ниту болки, ниту повраќање, а ја осеќам храната од пред 2 дена (конкретно варено јајце) и многу е непријатно:(

На NNA и Makedonka007 им се допаѓа ова.
  20. Elena ena

Elena ena Популарен член

Се зачлени на:
    26 мај 2016
    Пораки:
    709
    Допаѓања:
    2.152
    Мене ми се има десено но нешто што сум јадела предходно сат/ два .