Да, клиникава ми е блиску. Приватна е, ама е далеку од ниво на баш приватни клиники. Наводно било чисто и персоналот бил професионален. Па ќе видиме, да соберам уште некое мислење додека ми дојде време, секако немам многу опции овде. А за болницата страшно. Овде апсолутно никој не се пораѓа во болница.
Ништо челични нерви за после Јас мислам ке ми е многу полесно кога се што мислам ке си кажам, а не да чувам во себе па да се нервирам..
Ако и кажам се што мислам ке биде интересно ама мора да се пресече за некои работи на време за да се знае до каде може досега пробував одокулу да не ја навредам налутам ама нема фајде пак си тера по нејзино ама повеќе нема така, како што новата снашка вели "Полако полако" хахаха и си заминува
Аааа тоа им е прва работа новите невести многу ги сакат без да ги знат какви се е кога ке им дојде дома тешко на нив па ле сменат тогаш мислење. Фала за советите. Поздрав
Ништо нема спас за стрии, сњ утепав мачкајќе уште од 10гн. Само стомак ми е мазен друго се испука,генетски на мајка ми..
И мене бутовите ми се испукани од првата бременост, не многу но сепак, не е ништо страшно, на стомак немам сеуште, а врз старите стрии на бутовите имам црвенило и чешање....
Јас така се филмам дека нема да издржам до крај,34+2 сум,а се потешко се движам и осеќам како некој тег да ми виси долу и ме тегне
Излегуваат нови ако има чешање пецкање Ја толку немам нови и овие што ги имам некако ми избледуваат не се толку жар црвени како што беа
Мене ми немаат никаде излезено,а имам големо меше ,можно е допрва да ми излезат 31гн @NNA јас пак имам големо меше ,а сакам мало,полесно ќе се движиш вака како трупче ,7ми месец во продавница ми рекоа аа наскоро доаѓаа јас за 9ти изгледам ваљда
На муабетот за свекрвите...мојата јатарва да ја наречам, а уште не ми е...свекрва ми само шо ја запозна и од прв ден ми велит мене со неа ми е поубо. Таа дека е од село исто ко со ќерка ми да сум, а ти дека градска поинаку ми е. Ама свекрви шо да им прајме
Хахаха оф лелееее, море само нека се ожени нека оди нека и виси нејзе, најдобри другарки нека се гајле ми е, уште поубаво за мене
Мамички во перидот кога правевме бебе, имав некое чешање па за превентива стаив канестем 1 вагиналета од 500 мг. Ве молам за совет дали може да предизвика проблем на бебето?
Јас скоро 9 месец,па сите као ти трудна ли си..па не ти се познава,чиниш 5 ти месец си..Чиниш мора во трудноча 200 кг да си аман..а и ако си,тогаш си огромна па пак не чиниТака да разни коментари од секаде,ама ич не ме занимаат,секој различен организам нормално да има различни и бремености..Битно да си биде се во ред,а килажа се регулира