Конечно почнав да ве сфаќам вас труднички шо кај и да е ќе се породите, па ова бре товар во мене имало ејјј се движам ко лубеница за сум грабнала во раце, ех поминаа значи златните деновиве, до пред некој ден уште не бев свесна изгледа..тек почнав да се освестувам, да барам јас тој појасот кај и да е..има ли некоја, носи ли? ова стварно тежи женски
Јас не се бањам, јас секој ден се киснам, и сега шо прајме? И ова од свекрва да не е? Може сака да го одели синот во друга соба, затоа рекла бањање никако
Денес влегувам во аптека спремна да прашам за се што ке ми треба и кога видов колку многу памперси има па и други работи ме обли некоја пот се превозбудив и на лево круг си земав каталогче и си заминав хахах еве сега читам и налетав на ова што мислите вие за ова?
Знам дека е убаво за девојчиња да немаат тесна карлица па мајка ми ми ставала широк повој а гинеколог ми кажа дека малку ми била тесна карлицата Како и да е, ке послушам педијатар како каже така
Како бре ќе го смачка, а вака шо со раце го подржувам стомаков па тоа па И се смеев на Меган Маркл шо се пипа за стомак цело време, истата станав си го држам и јас
Јас знам педијатрите викаат не треба да се става но јас искрено сум во план здравје Боже да ставам.Индивидуално е секој прави како сака.
Ја мислам дека е ова застарено, дека денешните купечки пелени си ги имаат сите карактеристики за правилен развој..
Мене ме спобудалеја со првата изгубена бременост дека се десило од што сум се туширала со топла вода. Па у зима со ладна ли да се туширам? Првично омав грижа на совест, ама сеа... И ден денес свекрвица ми го прави тој муабет. Игнор...
Ма да можам да не не би иначе ми рече кога ќе сум била во болница навечер само со домашните да сум зборела и да не сум викала на никого чао да не ми секнело млекото и ќе ми донела кромид и леб во џеб да сум носела да не не фаќале уроци викам донеси 10 со кромид и леб
Викаат сурогат ќе и родела не била бремена Незнам чудни ми се некако одоздола, може се практични не викам не. Ти чекај кај ти е крајот, не се тркалај од сега
Ааа извини за млекото да не ти секне ќе си ставаш ќибритчиња во прслуче ,ова со кромд не е од наш западен крај