Па да се потпалам кромид може со ќебапчиња да се касне нешто туку од нејзе не бива ништо дај некоја во лп нека ми пише како се прави сутлијаш ми се јаде многу Немој да се изнервирам па да ми пукне водењак
@Natasa87 извини вака ама твојава како од македонски народни приказни ќе да е излезена,така си ја замислив. Како издржуваш,секоја ти чест
Кога го правевте последниот брис за инфекции?Имам стандардно исцедок,некогаш поводенест,некогаш малце погуст бел,нема мирис..о шубе ми е,планирам во петок да одам до матична да се дог.за породилно и да и речам да ми земе,пошто не и текнува очигледно да ми спомне Јас првата ќеркичка ја побива со широк повој,ама тоа пред 8 год. Со тие едни осмици пелени шо ги викаат,па плус тетра и на крај обична..300 чудаДодуша и тогаш немало потреба според мене,а сега пак ич..Самите пелени си се анатомски направени за да си се развиваат колкчињата нормално и не сум слушнала скоро некој да става широк повој.Тоа на времето дека немало пелени па ги мотале децата со разни тракаташки
Не знам битно како папочна врвца сме јас јадам и она јаде има една торта праена со готови кори на кои рокот им помина ама кога не бива ништо од сутлијашот ќе јадам тоа
Јас во петок ке ги правам последните брисеви крај на 34гн му доаѓа и јас цела бременост сум со некаков исцедок нема мирис ама многу често се појавува ретко да ме скокне некој ден се надевам нема нешто да испадне дека имам, др еднаш кажа дека нормално е да имам исцедок и јас на тоа уво си спијам А за пелени арно што кажавте како се залетав јас само што некупив 10 терта пелени и такви шветски ке мора да се распрашам да не се лупам само, фала ви
Може и го спремаат тушот пред да влезе и дремат до неа додека се бања за случајно да не попушти малку топла од пропишаното
Ххахахах и те молам пери ги, пружај ги и пеглај ко нашите мајки шо праеле Кај ти текна ова со пелениве еј Хахахахахаха гараааааааанттт Ме настрвивте и мене сега
Ова со чао го знам и мојава го употреби кога се породив со првото дете аман значииии од кај му доаѓаат овие работи На работа сум значииии не сте фер
Брисевите се ок,освен кандида. Др ми кажа телефонски да си купам вагиналетки Polygynax. Ги има некоја користено?
Еј озбилна сум стварно мислев требаат читав во темата што се треба за новороденче ама постот може беше од 2009 хахах за малку ке морав како нашите хаха ме спасивте
Најдобри се со најмалку шекер и за трудници најдобри јас ги барав ги немаа во зегин па ги земав Мg директ
Мене ми се многу убави неможам да се контролирам ама сее ствар вкус земи на парче пробај едно две и види како ти одговараат мада јас многу ретко ги земам ептен да сум укочена или меше да ме боле овака не