Jas veke kutija grabnav hahah a ne procitav njs zas guzva u apteka se brzav plus sea doma sedam si vikam lelele da go otvaram ili da gi vrakam
прее дури се средував долу и на огледалцето видов внатрешно имам многу бело прање како насобрано колку е ова во ред не знам инаку на долниот веш не ми истекува освен како водено малце е @***Bony*** @Ladyyyy567* јас сум 35 и уште еден брис ни е останат како што знам стрептокока во полна ми рекоа 35 неделаа значи 36 почетокот да отидам др не се прават
Зар мора да е полна 35гн мене ми рече на последниот преглед да се вратам за 5 недели а и овој ми е последен преглед кај него
Е со тоа пишување закон се значи на се пишува забрането за трудници или по препорака на лекар, на еутироксот ми пишува без кои неможам и на малтоферот за крвта, на све а докторите ни ги даваат сигурно може да се конзумираат
Богами јака свекрва Ма не слушај никој, што ти се јаде тоа јади. Јас цела бременост јадев навечер 200мл овошен јогурт од јагоди и тоа обавезно секоја вечер, инаку маж ми леташе надвор! Се што ти сака душа, на здравје нека ти е
За еутироксот знам,и јас го користам долго време.Без него не се може. ајт ќе си ги ставам ваљда знае шо праи др. Не читам више ништо.
Многу ме интересира за тоа ЦТГ и вагинален преглед за тоа колку сме отворени кога се прави? Сега во петок ке ми направат упат за Чаир ииии кога се оде веднаш или кога ке добијам некакви болки
@Emma2 @***Bony*** @FreeMind вие се зафркавате ама јас си имав мака. Не дека тоа допира до мене сега, ама некој нон стоп да ти кажува по нешто...
@Мариаа. Јас до сега 4 кутии искористив така да не ми се плаши. Иначе овие вагиналети сакаат предигра со навлажнување немој да ти текне на суво ќе зажалиш
Ги видов колкави се ,и баш си помислив како ја ова ќе го бутнам и така сушна година е Сите 6 по едно навечер ги ставаш или?
Ти благодарам ми се јаде сутлијаш абер нема да ми направи бебево мрда осеќам болки во долниот дел од стомакот кога седам и тврдост осеќам