Што беља ви напраив со сутлијашов јас неможам на раатда го јадам Абе земате у зовриена вода го ставате оризот и се крчка едно 10 минути на тивко но мешајте го,после го цедам и мијам со вода и го ставам во зовриено млеко со шеќер и се вари го мешам,по потреба додавам млеко да не е густо многу.При крај му ставам кесиче цимет ако имам и морско оревче и се вари уште малце.Ако ви е ретко можете да шибнете и салеп
Ова со салепов не го знаев! Иначе, јас таков бланко го сакам, само одозгора малце наросено циметче...ммммм
За ЦТГ ке легнеш на кревет и ке ти прикачат појаси , ке лежиш околу 20 мин ништо страшно , а вагинален преглед ке те стават на столот ист како што земаат брисеви , ке рашириш нозе и лекарот со ракавица проверува дали си отворена . Ваљда добро објаснив
Шенка Јас на синми му ставав широк повој, будала работа, сега нема шанси за такви романси и дрндувци, само мака ништо друго, ама ај зима беше, сега второво здравје ко ќе го распиштолам на лето да се луфтира.
Jas nez zas mi gi dade, neam grcei neam bolku u muskulite.. Pojma neam zas mi gi dade... zas ne pijam nikakvi vitamini rece zemi magnezium..
Јас си земав Ема таков појас од интернет порачав,помага да,не осеќаш толку многу тежина кога се движиш,ама на секое одење во тоалет одлепи залепи ми оде на нерви
Изгледа сакаат на крај да ни наплатат за се и јас имав киселини два дена умрев мислам, види да не си осетлива на некоја храна јас елиминирав две работи и подобро ми е
Сори мила и кај мене не е сјајно со мојата не е до толку ама откачува на моменти и те сваќам како ти е нема лек за таквите освен игнор или кажи и директ да не те замара и чао пријатно од нас