Дај не зезај какво спиење заедно ти се зафркаваш со нас изгледа каде е таа клупата емка што ја сподели зимај една таква и трансферирај ја некаде
Не те зезам зар до сега немаше да спијам? неможам да издржам мразам да ме допира некој мислам на ќебе
Ние стaвaме тетрa и шведскa ли кaкo се викa кaкo 8кa и бебе е спaстренo кaкo фишек. Немa тaкa дa се oтaрaсите oд нaс oд темaтa хaхaхa. Фримaјнд нaјaктивнa oвде,бебе вo грaдинкa дa не гo прaти ти пa слoбoднo време? Just kidding.
Аман бе кај се уклучив кај се сневидов؛؛؛ Замалев од смеење со свекрвата на Ната , уште па ја замислувам како лета на клупата Нате, де не кукај на свекрва ти, утре раното ќе ти напрајт сутлијаш, па ке ти дојде газо да и го пољубиш
За клупа не знам ама од тараса може да лета јаоо нека свари сутлијаш ја ни во образ не би ја бацила не па во газ што си чудна замисли што ми рече земи ми кредит не знам дали сака да ме изнервира да ми пукне водењак или?
вие не знаете колку се нервирам и тогаш болки големи ме фаќаат Бебе беше будно пред 2 саати сега не е му ги исправ алиштата утре ќе ги пеглам занимација да имам и само вика ти нема да знаеш да го бањаш викам па ќе научам и ако нешто и речеш не одма вика не ти помагам ја и викам не ми помагај бе сама ќе се снајдам
Јас пораснато го родив не за џабе толку долго го носев, право на школо тргна. Ви реков да си почекате вие не. Веднаш се приметува дека кај мене мајка помага, а не свекрва. Нато прво подумкај ја да заспие подобро и гледај да не ти настине свекрвати.
Dobro utro mesinja. Utrinava osekjam bolki kako za dobivanje ciklus, samo vo dolniot del od stomakot. 38+1 denes. Me fakja strav...
И јас исто, 38+6 денес. После сум на контрола па ќе видиме. Без страв, обично кога ќе се размрдам повеќе и ќе завршам со вц болките ги снемува. Само мене од вчера почна да ми се стврднува и стомакот, 2-3 пати минимум во 1 саат ама без болка, па се смеам самата со себе дека Трифунка е многу лошо име
Kjuti i jas istoto go pomisliv za Trifun i Trifunka Ajde Gospod neka e so nas, zlaten sv.Trifun denesen da ni pomozit