@only44you @S.J.Parker 38+0 Од вчера беба не престана да гура надолу и ми правеше болки во кичма и меше, си реков ако ги преспијам ништо не е, и ги преспав утрово пак исто ни почнува
Добро утро и од мене мешлаци мали и големи Мојава лошо негде се углавила,ме боли жила на цела лева препона до колено и назад до г'з неможам да стојам ,значи ќе си поседам денес поише . Ги читам наназад разговориве @Natasa87 леле жено па ти стварно имаш проблем жено.Еј сржи тамо оти го јадеш иначе.Кажи и тамо како ќе го бањам така ако треба со чепкалка за уши ќе го бришам цело и ќе се научам.Се се учи ко и она што се научила да ти мрчи така.А ова со спиењево е хит,пази вечер муж ти кога ќе си дојде да не ви се тупне у средина @S.J.Parker па и Вале не е лошо а може и Љубенка
Добро утро и од мене мешиња слатки... мене утрово ми почна во паника... почнав со крварење онака бледо само на бришење .. не знам што да правам, целата сум избезумена но на Вас Ви посакувам убав почеток и завршеток на денот.. уживајте
22 недела и 5 дена .. докторот ми е втора смена ... од 14h а до тогаш ќе приумрам Од СК сум ама завчера бев во ремедика сé беше ок бебуш добро напредува стигнало до 470 гр , сега што бидна ни сама не знам.. ќе го почекам и матичниов да ме зирне после кога ќе му почне смената.
@lilo , @Eni.r .... Dusi moi... Lazna uzbuna... Nagon za po golema nuzda bilo. Od 5 sabajlevo pocna taka da me boli. Nikogas vo zivot takvo nesto ne sum doziveala... Tolku silen nagon za vo wc
Се слушнав со него ми рече да лежам и после да идам кај него, да не паничам.. ама не знам некако во паника сум целата дал дека ми е прва бременост после една неуспешна па стравот е поголем
Па не знам друг добар гинеколог, јас многу доктори сменив дур го најдам оној вистинскиот.. претходните доктори ме препаднаа целата дури по операции ме праќаа откако дојдов кај матичниов се смирив на некој начин... сé што ми кажале претходните искочи дека не било точно ништо. Дека сум тотално исправна и дојдов до тука со бременоста. 22 недела и 5 дена
Исто искуство имам ама мојот доктор никако не ме советуваше да лежам и да чекам 4 часа. Итно ме гледаа и ме боцкаа обавезно со прогестерон. Дури во 31 недела поради лажни болки не ме остави да лежам и чекам ме прегледа и се боцкав 3 4 пати прог. Не сакам да те паничам ама јас така не би седела.. ти после пак иди кај него ако мислиш дека треба..
Еве ја се жали не можела да спие од мене глава ја болела апчиња пиеше вика веќе не спијам со тебе дека со посебни ќебиња спиеме и ми паѓаа цело време и сум ја будела
О душа мила ајде се ќе биде во најдобар ред немој да се грижиш.и јас сум 22 недела тука сме заедно ќе си се породиме.мирувај овие неколку часа како што рекол матичниот.ама ако си во паника најдобро би било да те види доктор сепак до 14 часот има многу време
Мене синојка мојава кога ме заклоца позади мислев почна..ја осеќам дека клоца доле(како во вагина) ама ова беше другачие 5,6 сек. Траеше како нагон за вц (кај анусот)некој притисок ама јас бев опуштена лежев не се напрегав..кога се освестив дека имам притисок долу се штрекнав подстанав и помина Прв пат осетив вакво нешто и воопшто не беше пријатно
Завчера за завчера значи,оди на лекар не чекај матичен да почне со работа.Фаќај патот и ремедика право.Нели веќе имаш лошо искуство од порано .Ајдееее брзо