Јас денеска влагам во 36 недела алиштата ми беа ставени во кујна и свекрва ми фати запали цигара и викам алиштата се тука вика леле заборавив сега пак ќе ги перам не сакам да смрдат на чад
Од што прочитав само ми се слоши. Спие до тебе? Не ми се верува на очите, не, сигурно поради некој хормон прочитав така. Не, значи не е можно толку да им дозволувате на свекрвите. Море шо бара квака од спална да ми допре па не да ми легне во кревет?! А замисли да ти пр*не?? Носија во дом. Ама одма.
Ако не ја решиш сега кога ќе се породиш глава нема да кренеш ама озбилно.Тоа дете у стомак се чуствува што и е на таа.Леле пуста љубомора,дете на син и ,и она си мисли нејзино е.
Не спиеме со исти ќебиња ќе и смрзнела главата ама јас ја заебав мрдав цело време нека смрзне што ми е гајле мене нека се покрие У кој? Во вечен ли? малку да се нашалиме радо би ја однела Па си мисли така ми вика ќе го учам како што син ја вика по име така она ќе го учела бебево да го вика по име и да пцуе викам мое дете ја ќе воспитувам
Сега нема крварење ни на бришење... тоа беше само на три четири пати одење во вц.. но сепак заминав на доктор да видиме што е работа... зошто ова ми се случи ...
Е сеа, не сме толку лоши Ама сериозно сега, преземај нешто зошто оваа '' твојава'' планира цицка да му даде на бебе. Ајде кажи, известине во мисла сме. Те
@beba@meba и да пишеш да не те мислиме. @Natasa87 убаво ти кажа Аделине,решавај тоа сега оти после тешко тебе ќе неможеш да уживаш у мајчинството. Јас се ќе избркам надвор сами со мм ќе се учиме,родителство се учи а не сум глупа да не научам.Ни бебето знае како треба ниту пак ние,но ќе научиме.
Добро утро мешиња и од мене Јас вредна од сабајле , ми се пријадоа ванилици уште синоќа ,па едно станување се фатив за работа Си испеков 3 тави , ги намачкав со мармалад и сега на кркање Ајде повелете има за сите Инаку кај мене ништо ново освен тоа што од вчера имам пообилен исцедок и по малку менструални болки од време на време
Нејќам ич да кукам,ама се повеќе се осеќам ко инвалид..Сабајле едвај станав,десната бутна коска ко ме штрекна дали укочена од лежење на грб,абе едвај станав..мм пушта рака за помош јас па не сама се правам херој..Овие 2 дена вагина отечена,на усната имам вена подуена и уште толку сега осеќам тежина,дури тешко ми иде мочањето..Таа вена ја имав со првата бременост,сега пак се појави,мада не се сеќавам тогаш да бев толку тешко подвижна,си леткав дали помладичка и виталнаСе чудев и смеев тогаш на трудници кои шетаат ко патки со рака на половина,мислев се лигават и глумат лудилоСега јас коа се глеам таква ме фаќа нервозаЧитајќи ве и вас кои сте пред крај уште толку сочувствувам со вашите(нашите)маки и станувам се понестрплива до терминГушки до сите,имајте убавден
Ми идат неубави мисли незнам зошто, страв од предвремен пораѓај... Со првото ваква мисла немав, дај утешетеме додека не сум почната да барам симптоми на нет
Немој лепотица така.се ќе си биде најубаво ќе си се породиш навреме не мисли на такви глупости.кај ти е синко излези си малку со него сончево е денес Охрид шетнете си.тргај тие мисли да не се караме.ти ќе ми се породиш во мај јас во јуни во август се запознаваме официјално и низ чаршија на кафенце те
мене ме фати сува кашлица и не знам повеќе што да пијам се пробав по цел ден чаеви 35 недела од денес ми е страв за бебка се надевам дека не е ништо страшно
Оф мори Натке и мојава така пред свадбата што јас со вас нема шанси посебно вие во вашиот дел ние во нашиот и после свадбата како фикус се засади вдневна кај мене ама не е до толку како твојава е со титула
Ке те утешам со тоа што и јас се плашев од предвремен пораѓај ( а сигурно и повеќето од нас) па еве уште не сум породена и над термин ке носам Нормално е да се плашиме . Верувам дека сите го имале истиот страв се додека не влеземе во 9- ти . Е после се молиме што побрзо да се олесниме