Da da, za vo wc bese. Otkako se isprazniv odma mi pomina bolkata. Se istusirav potoa , pa mi dojde silata se rascistiv ko nikogas do sega Ama go osekjam bebco deka e so glavata nadolu, pritiska. Tuku aj nek si prisedi uste nekoj den da se dospremam za porogjajot
Девојки извинете за тоа што Ве оставив во неизвесност... сум заспала откако се вратив од преглед.. се е ок со бебушко... крварењето изгледа било од некои брадавички и плус од настинка... но ми зема брисеви да види што е работа. После резултатите ќе видиме дал има потреба од терапија или не.. сега засега ми рече да лежам и да одмарам.. убав ден .. заминав и кај матичниот сега Бебушко е супер.. нема место за паника во врска со него.. сеа ми рекоа дека крварењето може е и од настинка или некои брадавички внатре .. ми земаа брисеви и за некој ден ќе ги знаеме резултатите... Се е ок со бебуш.. си ужива.. се ослободив малку... ми земаа брисеви па ги чекаме резултатите за некој ден ќе видиме што е работа..
Dobiv kontrakcii regularni I pocnav da se otvaram, ama uste ne bev vo 9ti I me zadrzaa so strogo miruvanje, zasto bejbi ne bese zdebelena tolku sega ja cekame da se zdebeli
http://www.remedika.com.mk/doktori/#filter-anestezija-i-intenzivna-nega ај покажи го кој е, од приложениве секси е измислен поим
И јас го барав значи и неможам да го најдам го нема меѓу овие овде Иначе ме сече стомакот кај желудникот ама баш остро.А и надоле негде чат пат под пупакот
Епа сеа сум помирна.. сега лежам без да се плашам дека ќе му се деси нешто и на ова бебуле .. ама фала Богу се е ок
Добар ден мешиња и од најголемиот малер Толку труд за ништо, кога ги правев пред 2 недели испитувањата бев пресрекна делувала досадната терапија од 5.3 на 9.6 скокнало серумското а хемоглобинот од 75 на 96 и денес после две недели пак ги испитувам и пак паѓаат серумако 8.7 а хем 93 аман ми е веке на толку труд и свашта јадење барем до 10 да стигнеше од утре најверојатно ке почнам со тотхема мора да ги накачам се ближи крајот а јас катастрофа Извинете за негативноста ама денот ми е крш разочарана сум премногу а треба утре да ја гледаме бебка кој знае таму што ке ми кажат сигурно уште не е свртена, за брисевите пак очекувам чуда Ке си пукнам ништо не ми се прави
без разочарување,земи ампули сигурно ќе се крене железото. Спанаќ јади и не се вознемирувај ќе си се видите утре со бебемисли на тоа,ако треба плус непто ќе ти додадат утре. Не си малер не се тревожи
Фала ти мила ке пробам ама... разочарана сум премногу толку труд за ништо оффф ајде утре белки бебка ке ме просветли
Терминот до вчера да, ама нема уште ништо..денес бев имаше некои контракции кои јас не ги осеќав, и пак ме вратиа, сега ако нема овие денови ништо ќе одам во сабота пак за цтг..немам никакви болки никакви знаци дека дете треба да се раѓа
Јас од такви болки се породив мислев дека ќе се резилам пред докторот а тоа да ти било напон за породување