Без гајле нормално е тоа... тоа е само од напон ништо друго (дека си се закашлала) а може ти е и период кога си добивала мензис па јајниците реагираат кога се доближуваат тие датуми.. јас си ги имам истите случки.. при кивање при кашлање .. и кога е период за мензис .. така си догуркав до 22 недела и 5 дена..без гајле, уживај и не грижи се.. ќе мине.. пријатна раб сабота и со лесно
Што убаво е времето ама никаде не ми се оди сама со синко без мм, ќе ме збудали знам. Затоа него го чекам за шетање или нема шанси Пак некој кошмари јас. Ме задржале за раѓање Инаку вчера легнав на десна страна и се распрета, знам дека така му сметам
@Natasa87 Натке јас и ти сме тука некаде денес јас сум 36+6 (ПМЦ 03.06) знам кога зачнав од утре здравје 37ма полна и на моја бебка ѝ пречи кога лежам на лево, вајда ја потиснувам... На таа страна и е срценцето касни нешто овошје, и кафе, чај напиј се ќе се разбуди, или кога ќе се раздвижиш..... Кошмари ме тепаат и мене, и емоции.... Сакам дома да си одам, сакам да се гушкам со мм и да спијам во своја подтелнина..... Спремно е за бејби скоро се... Ги растрчав домашниве минатава недела се се среди ... Тие што сте помали недели се да си спремате предвреме, оти за секој случај да ви е спремно до 9ти и 9ти месец да го уживате ... Вака јас си велев има време, ехее кај е Март ... Ама не предвидлив е 9ти..... уживајте во денов
Какво овошје сендвич ми се мава имам и ресани на маса од прееска ги гледам ќе јадам со чаша кока кола кој е за ајде мене ми е страв во болница да одам не сакам сама да бидам се мислам како ќе ги издржам тие 3 дена посебно навечер ми е страв ако мрдам мислам ќе излезе се ме боли најмногу препоните едвај одам
Тепа некој нерв бебушка можда, мене неколку дена со ред ме пецкаше така долу од страна ама еве престана
Денес сонцетопличко,позитивна енергија јас сва среќна,дотерана и нашминкана ќере средена ко пуфка и идеме во кафуле да си ги дополниме батериите и да украдеме некој витамин плус од сонцето.Оддамна не сум се чувствувала вака убаво,дефинитивно зимава многу лошо ни влијаеше,сега мора да се надокнади ајде кој е за нека ни се придружи
Ајде денес сонце,убаво време сите сте ми позитивни убави,само вака да ни биде Зимава не попари И јас сега се спремам и одиме да фатиме сонце Гушки до сите
http://www.zaharievski.com/www_zaharievski_com_files/stranici/Bremenost/03 Termin raganje.html Повели
Ништо и јас Маж ми излезен од сабајле, јас во двор се печев на сонце, колку да не сум без ич Од понеделник здравје мора да се шета
И тоа е убаво, печење на сонце кај и да е после зимава. Бевме ние до сега со синко во двор, тој си поигра, јас кафенце, уживанција