Леле морам да се пожалам денес имам ненормална болка во колковите што се случува почнав да не можам да спијам да седам ...
Хепи отидов се е во ред. Не видоа они никакво крварење,ваљда многу се движев и за тоа. Добро е бебчо.
Не се секирај штом е внатре сигурно не е запуштено и болно, јас живеам со куче и кај мајка ми има куче и кај вујна ми а само таму и одам по гости. И ништо не ми е , нормално вакцинирани се. Во 4гн, сликичка добив во 6гн
Епа бога ми максимално го искористивме денов.Додека имаше сонце бевме надвор,малку се расшетавме,малку на кафе па после на ручек кај мајка и еве дури сега се прибираме дома.Ееептен ми годеше и сонцето и шетањето Бебо мислам дека и тој уживаше,си мрдаше си преткаше,па мочна да се тегне и еве сега најверојатно спие,мирен е го нема.Едвај чекам да се запознаеме,да шеткаме заедно и да уживаме А утре недела,ден за домашни обврски и одмор.
Следен пат кога ќе отидеш изгушкај го силно кучлето од нас ќе ти даде една таква позитивна енергија што ќе заборавиш на стравот кој си го имала. Од куче тешко дека можеш да се заразиш, од домашно речиси невозможно. Од човек побргу ќе се заразиш оти ние луѓето сме многу погадни и заразни. Така да од луѓе пази се.
Мило ми е што е све во ред.Сакав да те прашам каде беше на контрола дека сабота,онака информативно.Фала ти Мариа Те
Мешиња може е глупо прашањето и бабини деветини хаха ама сепак да си прашам. Утре 10 години од кога почина вујко ми на мајками брат и мајками сака да отиде на гробишта да запали свеќи има ли врска тоа што ја сум бремена 9ти месец хаха. Некој ми спомна демек да не не чинело вие имате ли слушнато вакво нешто?
јас кафе да се напијам и се размрдува. Ама сум 14та недела уште рано ми е. А пустата сакам да си го осеќам.
Јас не би одела сепак е стрес и ќе ми буди тажни емоции и не би го изложувала бебуш на тоа.Има време ќе се отиде кога ќе се смират емициите и хормоните.Твоја одлука.Секое добро
јас кога ќе осетев потреба ведна станував за во вц но додека да појдев веќе бев... За срамота. Си викам дотолку да ми е пореметена бешиката да не може пола секунда да додржи...
одам денес да си купам тренерки... Леле луѓе... Се уплашив кога влегов во гардероберот. Леле луѓе.... Труп!! Ми се рашириле колковите,стомакот долу малку пораснат а горе од папокот нагоре.. Синки 8ми месец. Од што ли сум се подула толку во стомаков...
Остави ја жената да си отиде кај брат и на десет години и не слушај бабини деветини и глупости. Каква врска има твојата бременост со годишнината на вујко ти. Не и прави шубе на жената.