Вее прочитав сите до една,ме релаксирате,ужасна сум периодов само плачам нервозна сум а нема причина. Плачам зошто мм е на работа буквално... ама се надевам период ќе ми помине. Од толку беспотребно плачење си додавам плачење зошто се нервирам да не му наштетам на бебе за никаде сум. 28ма денес полна. Бебе си е актовно кога си сака,кога си лежам убаво си се тегне,ме расположува тоа чувство единствено. Ќе бидам подобра Со лесно на следнитееее @Ygritte мило ми е што си домчеее,нека издржи цуцка уште мааалце
Земи си Self Clear test од прв ден на задоцнување покажува ајде среќно утре прва утринска мокрача ама да земеш
Фала и јас немам многу стомак, бебето е добро, и постелката е добро немам некој проблем само железото е 9 тоа е нормално, а за мојата килажа ич не се секирам ич не сакам да се попрвам. Поздрав
Во најавата за предавањата секогаш стои дека треба и татковците да присуствуваат, дека има посебен дел за нив. Но, два пати до сега што бев, уште во старт најавуваат дека делот за татковците ќе биде прескокнат.
Мене ми покажа јасна црвена втора линија 3 дена пред каснење на циклус. Не ми беше овулација порано зошто знам точно кога е зачнато.
Девојки синока со мм имавме односи но веќе од кога завршивме работа ни текна дека он пие антибиотик зш беше настинат ама веќе му помина настинката ама мора да го допие антибиотикот смета ли нешо зш сврши во мене демек за да омекне грлото за полесно да се отворам зш бебчо абер нема за испаѓање?? Малце се уплашив сеа од коа ми текна дека пие антибиотик иаку мм вели дека нема врска вика ти не го пиеш хах инаку сум веќе при крај од 39 недела
Зошто левата страна на стомакот ми е тврда и се гледа како поголема од десната страна и имам болки кога мрда бебето од денеска прв пат ми е вака?
јас ко се породив со првото само што ми го извадија тубусот и ме префрлија на кревет им реков да ме свртат на страна.
@Ringishpil_ ќе те изненади бебка на следен преглед, ќе си биде наместено со главчето надоле не се секирај. Они само нека си уживаат во меше а нам како ќе ни кажат така ќе правиме @Happyinlove готово негативноста нека си оди, од утре релакс со убаво музиче и галење на мешко
па нормално,на ова студенп време никому не му се излага што убаво топло внатре си го шетаат во секое време... Гајле си немс.
Ова е навреда и тоа голема! Не мешајте баби и жаби. И јас и маж сме и двете што наброја, па и он е "мајка" колку и јас. Далеку од осакатени.
Машала женчиња одвај прочитав се денес сме биле активни активна бев и јас и тоа цел божји ден прво на работа па во парк со другарка па кафенце кај мене па шетање со мм да докупиме уште нешто што остана за на крај дома да се зафатам со пеглање и еве тек сега завршувам и се осекам како воз да ме има прегазено Не му се замарајте на љубоморните фаци кои немаат што да кажат па за да се најдат у муабет тропаат глупости, како коментартот на мојата комшика кој го добив додека ја испракав другарка ми денес " уште ли се гуцкаш" просто да нез човек што да и одговори мене најмногу ме нервираат кога ме зјапаат во меше без око да им трепне како да не виделе меше само се тргнам на страна да не дојде некој и да почне да го гали алоо тоа е моеее само мое И така помина и овој ден и сега време е за спиење утре пак не чека работа Убав сон мешиња
Најголема на свет, поголема не може да биде ) Вие сте 0,0001% примерок. За се останато реалноста доволно говори, примери еден куп.
Јас стандард будна ова време,си се вртам од преска,ме маваат топли бранови,па де лево-десно не можам да се наместам...вријам Ме боли кичма позади посебно десниот дел кај пашката,стално сум укочена на тоа место,веќе и на работа ми е незгодно ко ќе станам од стол едвај одам,кривејќи..Осеќам леки болки и во стомак и јајници,на потподигната перница лежам на грб-така ми е ок засега Да пробам да заспијам некако,утре ме чека нов работен ден
Добро утро Кој рано рани никад не е наспан Почнаа да откажуваат батериите изгледа последни работни денови ке ми се овие а се јачав дека ке гурам до март @Emma2 фала ти мила ете зошто јас толку убаво сум спиела толку многу убаво имај најубав ден денес @Ladyyyy567* иста сум и јас кога станувам како прв пат да проодувам мора да се држам до нешто зошто мислам ке ми откаже половината а толку многу добив мерак за движење овие денови ама ете несака кога ние сакаме Убав ден мешиња нека биде како вчера