Остај го нека си одмори јас никогаш не се стресував ако не мрдне.... Што искрено ретко се случуваше, ова мое бебе е активно цела бременост бебињата во мајка спијат 20-22 часа нормално е дека некој ден ќе биде поактивен некој ден помирен .. Битно се развива како што треба
Потоа се менуваат Мојата гордост сега е изобличена со доаѓање на млекото изменија облик како конус. Значи од права здрава крената цицка сега добив некој формат што не ни сакам да го гледам. Нека поцица некој месец ќе пробам со вежбање да ги вратам. Ако не иде пластика
Ало хепи Најнормално си е,исто два дена ќе си е мирно третиот се загрижувам зошто е вознемирено Никако нас не ни се погодува. А и не е лошо да си се мирни.
Дали може контактни леќи да се користат во бременост? Ми се шета надвор со наочари за сонце, ама да не се лупам по луѓе ме стра!
Мамички вчера за прв пат го видовме топчето, дури му го слушнавме срцето. Ја сеуште без никакви симптоми докторката ми рече да се радувам ако остане така.
Мм се плаши да ги пипне .Викам пипај сега после ќе ги префрлам преку рамо Инаку затоа нон стоп носам прслук,а планирам и во доењето исто пошто 80% посто од работата да останат стегнати ја врши прслукот.Плус и ќе повежбаме нели.
Е барем поради тоа што знам што ме чека сум за некои работи помирна А за активна сум, има доста работа со мало дете и стомак олкав Може затоа многу брзо ми поминува времето, искрено стомакот ми беше погоре со првото и терав до 41ва, а сега некако е се поинакво, ама бар знам за пораѓај и после пораѓај што да очекувам. Фала ти баш ме расположи, и таман синко заспа јас сега ќе уживам. Те @Ygritte да, знам за спиењето, ама убаво ми е кога ме клоца @Happyinlove Хаха лудници сме, непогодени, ме теши тоа што ми е постелка на преден па затоа. Е од кога пишав овде после пола саат '' ме руши''
Па да така е.... мора да комбинираме некако бидејќи на 9 месеци ми е жал да го оставам а не па на 7 месеци.. така ме посоветуваа специјалистот и гинекологот.. па здравје ќе видам како ќе прифатат овие од работа.. дали ќе дозволат во 8-ми месец од бременоста да се вратам кај нив.. треба и со нив да разговарам да видам што ќе ми кажат .. се надевам дека ќе ни искочи ко што планираме
Хахха и јас сум 38+6 и кај мене сеуште нема ништо цтг мирно исто така. Утре сум и ја на контрола хаха
Ооо па ти си среќна тогаш и благословена.. уживај и радувај се штом така си ја почнала бременоста... ти посакувам и до 9 месец така да ти биде, бебулето да си расте мешето да ти се познава а ти да си немаш никакви маки во врска со повраќање со болки со сé што е пропратно за една бременост ...
Мене ме болат со прслук, каков и да е, секаков вид имам дома пак е исто. Неможам да го носам.. Не е толку страшно ко шо мислите, не одат до колена не се секирајте Мене ми се спуштија после првото ама малце, не многу како што мислев, а големината иста остана, си имав big boobs Сега ми се огромни, кога ќе ми надојде млеко здравје кај ќе ги приберам Како и да е се спремам за уште една тура спуштање, па после да сме здрави и живи. Има девојки кои не ни родиле а градите им се до папок.
Не се стегај за џабе, нема врска прслукот во случајов. Едноставно се менуваат од преголема тежина и многу биологија. И торби да врзеш џабе ти е Ќе повежбаме, ќе повежбаме за што попрво да повежбаме Ремонт!
И ја неможам прслук, ме сече линијата под гради дека стомаков до таму ми оди веќе,никако неможам да го носам, така на изволте си ги расфрлам, ми е гајле, се туфкав претходно сеа не
Јас користев ама Прополис бејби, без алкохол и жалфија .. Со лесно мајка да си имаш школска бременост Моево јас го молам да поспие кога сум во длабок сон тогаш му текнува да мрда...
Така де, башка и убава форма ми имаат ако се пораснати бајаги Не дека одам негде па да бодам очи, прошетки само надвор и капут врз мене... ретко кафица негде ама марама голема ставам одозгора и сум камуфлирана
Не ги стегам јас намерно со сила него неможам едноставно без него .Ми смета посебно за спиење ако не го носам па затоа е нон стоп на мене. Додека го поднесувам ќе носам а после