Можеш но оние што се за деца, без алкохол. А дали трудници смеат да јадат матичен млеч? Јас сум во понеделник на контрола за истово
Јок, денес не се пријавија. Паркерче се пријави, ама она има време. Плус не се фали дека после Елена е коловоџа си ќути у позадина
Јас се пријавува 39+3 ништа новоо си растиме ставаме грамчиња,вода во доволни количини и такаа во понеделник пак да се видиме сакам да почне процес до тогаш,ама тешко..убавоми е кај мајка на лепотицата
Кај мене нема ништо осеќам само дека ми тежи мешко како да ми седи некој на него.. шетам по цел ден кога ке дојдам вечер малку ме наболува де кичма де меше.. и кога ке се гледам доле многу чудно изгледам, потечена и како да си го гледам крајот на грлото хаха.. утре сум на цтг
Женички од кој доктор во Ремедика сте задоволни, а што води бременост и што пораѓа ? Бев кај Елена Петрова на преглед вака ми остави убав впечаток, мирна, сталожена, објаснува може да води бременост но за породување ќе мора кај некој друг да ме префрли ... искуства ваши ?
Јас кај Афродита Стомнарова бев неколку пати приватно и добар впечаток ми остави... детално се кажува кога ти прави ехо, но не знам дали она може да пораѓа. не сум ја прашала...
Снежана Стојковска. Мене ми води бременост, и пораѓа. До сега сите ми кажаа позитивно искуство со неа,а и јас сум многу задоволна.
Сите ковчиња и 'рскавчиња доле ме болат, цела карлица, вагинални усни осеќам потечени(иако знам дека е нормално).
Луѓе сега имав менструални болки во стомакот многу и кичата многу ме болеше и солзи ми течеа траеа 2 минути и поминаа прв пат вака ми е ако имам за пола саат болки свекрва ми ми рече на лекар да одам вие што викате? се плашам да не сум отворена
Можно е да сум грешка така сум ја разбрала кога ми објаснувале дека е 90% а еве листам и на нет и секаде пишува 70% дури не ми се ни верува ама може и не сум слушнала добро сори