Ајде иди ние 4дена сме разлика ама и јас си разгледувам си симнувам слики ќе се најдат, после кој ќе ги бара
Е од вчера се мислам да прашам и се заборавам. Пред 3 недели уште имав колострум од градите (по малце сосем почетно) 28 недела сум и 2-3 дена немам а и градите малце ми омекнаа, зошто е тоа така дали знае некоја?
Кај нас ќе бидат други списоци на сред лето сме само бодиња на кратки ќе ни требаат и нешто за ладење само, ќебенца и такви ствари одма нема да требаат. Уште сега страв ме фаќа од жешкото
Абе немој така уште не сум! 39+5, може вечер ке се породам хахахахаа уште кога пишувам е смешно а не па да се оствари него ај остај ме да се тешам Јас имам од мерак мој купено комплетче од 3-6 м. Блузичка и хеланчики од 6-9м. Нема да и ср мали сигурно друго бабиве се купиле, имам и 62ки. Крај краева ме разгалија, и да треба да се купуваат поголеми кога ке ги постројам сите по продавници да купуваат не може да ми погрешат нема бебешка фардероба ружна( има ама не се моиве до токку да изнакупуваат со тулови и сл.) едино ке им кажам нека нема натписи на гардероба. Оти веќе имаме комплетче LITLLE SISTER хахаха а прво дете ми, циркузи, демеек на кутрево е помала сестра како и да е ке си спие може во бодито хахаха
Не се секирај нема да ти купат ниедно со натпис пошто свекрва ми мислам сите ги купила што постојат и тоа со МАКЕДОНСКИ фонт
Хахахаха е такви немам ни едно. Освен лигавчиња памучни ' те сака мама,тато,дедо'. Во целина све ми се свиѓа што е купено ама за ова се згазив од смеење и она се посрами оти не знаела. Викам памет за друг пат прашај ако не знаеш
Јас сеуште немам ништо купено за нашата лепотица се ми е од мајка ми и сестра ми милион ствари едно цело шкафле полно и тоа не е од нас од сестра ми и зет ми е Spoiler: За принцезата Мали од 0 до 3м Поголемки само ова е од нас За срамота сме само некои ситници се од нас се друго е од нашите еве уште едно пакетче само што ми стигна пред малку од мама Туку за памперсите секаде каде што гледав има 2че на памперс тие се од 2-5кг, никаде не најдов 1 некој да ме просветли А за бројчиња и на мене само едно 50ка и едно 56ка од бодиња ми се, се друго ми е поголеко Инаку денес сум многу хепи бев да си ги земам сите слики од кај матичниот и на една се гледа фацичката на малата и личе на мене душа мамина со усни на тато баш чекам да ја видам на кого ке личе
Леле Бонка преслатко е, осеќам на допир какви се мекани... како слаткарница е се... па и месечинката со облачето,топење.. милина е собава... ние немаме собичка Здравје, понатаму...