Здрасти Испратив мм на работа, додека чекам свекор од работа реков да Ве прочитам и да излезам да пазарувам. Инаку, вчера на мене ми падна такво нешто како бело прање, не ми е прв пат и вп 7 и 8 месец ми се има случено тоа. Денеска имав термин за крв, многу ми е мака во Мк тоа што не ми средиле очигледно парите им биле побитни и поставување на дијагноза врз никаква основа и очигледно дека кај нас се нафаќаат на работи за кои технологија немат. Резултати здравје за околу 2 недели а јас сум веќе 37+2 а ми требаат за после пораѓај, здравје се ќе биде. Баш си правев муабет со мм дека баш тоа што нејќав (сега во блиска иднина и баш тоа што го негирав тоа ме снајде) ми се деси, незнам зошто ама пред да останам бремена баш си мислев како им е на тие што се мажат на 19, 20 години и раѓаат и куќа гледат, сега и јас сум така, од кујна во дневна, од дневна у спална па у друга соба, на скали па у вц да чисташ, една машина закачи, друга испери и здипли и ич не ми е ни мака ни сум разочарана, се уверив дека се се случува со причина, дека толку мала сум се врзела за тој начин на живот, баш кога дојдов овде се снајдов, незнаев ни како оди тој понашај со фамилијата на мм, незнаев јадење како се прави а за машина да ме правам муабет. Сега се знам и мислам да се породам појака ќе бидам.
Сабајле станав како со некои менструални тапа болки издржливи, а сега плус почнаа и болки во бубрезите, последен пат уринокултурата беше уредна ... 14 недела сум...вака ми беше и на почетокот некаде првиот месец ипол некаде... нормално е да се имаат овие симптоми сега ?
Фала ти мила се поубаво да ти купат собичката не ни беше во план ама добивме подршка од нашите и ја средивме да бевме сами потешко и верувај повеќе време поминуваме тука одколку во дневна многу и се радувам како мало дете еве и сега од овде ви пишувам ги средувам ролетните ке видиме на крај дали ке се искористи како што мислиме, сите ми убедуваат дека нема овде да спие ама здравје Спојлер: уште еден омилен дел
Meskovci, iam slusano ananas ne se jadelo vo bremenosta, ne deka mnogu go jadev i predhodno ama mi padna na um, pa namesto takov kupiv susen, si gi kasnav 2 3 krugcinja hahaha... se nadevam ne e opasno.
Јас јадев овошни јогурти од ананас само од нив ми поминуваше лошењето... А сега во 9ти јадев свеж.... Овде прочитав дека не се јаде, а сепак не јадеш со килограми па за да ти наштети...
Da ne jadam kolicinski, ne deka i predhodno jadev kojznae kolku ama mi otide umot i ananas aj vikam bar susen od koga gi izedov shube mi dojde... ajde nema poveke vetuvam. Sega samo cekam leto za lubenica, dince, kajsija, praska nektarina( ili kaj nas gola praska) haha, slivaaa... leleleleee ne zboram veke aj haha
Ова ти се стикери или она Цртање на ѕид што имаат фб страна? Кажувај колку чини едно вакво задоволство @FreeMind и dear @Emma2 слика јок овде само посериозни фотографии се качат
Срекиче или како што јас многу пати те читам шекерче стикетите мечето и скалата ми се од али експрес порачани Спојлер: Линкови m.aliexpress.com/item/32859962865.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32859962865&aff_trace_key=34ece96bf9c94799bc18cf149f1f2cb5-1538510627441-05431-UneMJZVf&aff_short_key=UneMJZVf&aff_platform=msite&gclid=CjwKCAjwmJbeBRBCEiwAAY4VVSB8xWSNV3UMr0h3kjzr6pJT0kXnSSahh8tWIo2VVyTcZcX1SX5h9B И m.aliexpress.com/item/32742754565.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32742754565&prod А од пинтерес еве а облачињата на ѕид и месечината од другиот пост се мое и на мм ми дело идеа од пинтерес за цртање на ѕид прашував и јас но многу скапо ми беше па пробавме ние сами и одлично испадна
Браво мајка секоја чест.Да си нарачам и јас тогаш.Јас у план бев да земам од Џамбо некој стикер па да залепам .И на бит пазар има еден дуќан за завеси скроз на крај по тоа уличето накај жански пазар што се оди имаат завеси розеви преубави и тоа по 300 денари метар и одма ти ги шијат.
Прекрасно @***Bony*** , со здравје да си ги користете алиштенцата и собата, преубаво е. Алал да ви е за идејата. Ние уште не и ја спремавме собата на бебушка, креветчето и комодичката ги ставивме во спална сега за сега. @***Bony*** ти ја бендисав постелнината, малку ѕирка на сликата , од каде ја купивте? Јас имам една но би сакала уште една да купам.
Жени,преска бев на контрола кај гинекологот кој планирам да ме пораѓа да видам што мисли за царски рез,му кажувам 36,он ми вика на 37 недела одговара и вели каков царски,бебе спремно надолу со главче се е ок,плодова вода доволно..Минатиот пак природно,сеа вика пак одиме природно као,ти си супер градена лесно ќе помине не се секирај..Јас си планирам краен термин 25.03,аа ми вика постелка зрела веќе трет степен порано ќе бидеАј ќе видиме башНе за друго да не спреварам некој преку ред...Како и да е ситно бројам,ме дрма возбуда
Браво колку креативни членки сме имале, навистина преубаво е секоја чест ...ни даде идеи како да поминеме поефтино од некој да ни ги нацрта ѕидовите
Ами ги знајш Битолчанки за леб немат - за шминки имат (без навреда Битолчанки, секогаш сте скоцкани) зато имаат ДМ. . А мм ми кажа ќе имаме и ние во Охрид, ама во 2021 , ко ќе е готов Џамбо кај автобускана, ако не го згрешат ко автопатон а во 2021 бебка ќе научит во ВЦ сама да ојт за тогаш не ми требаат бебешки работи....
Да знам за кај автобускана за џамбо да се надеваме побрзо ќе е нели 2019 беше планот да е готов ама слабо некако а на дм им пишав на инста имаја објавено слики нов маркет отварале Скопје па им пишам а во Охрид кога и ми вратија за скоро време ќе биде и во Охрид останува да чекаме само