ќе издржам ајде не се умира од шербет а кога се испитуваше? Ми рекоа дека утре ќе имам лабораториско испитивање 16+4 сум
Јас се извинувам амс препекав и јас хаха. Па мислев некоја да не знае кај има. Ее далеку ми е охрид иначе ке платев хахаха. Ај ке си се тешиме со сладоледи овошни
Постелка II-III степен на зрелост со неколку лакуни, водењак цел, вика вода во изобилство, болки на цтг нема. Ова ако мислевте дека нема да ме дочекате трудна во март хахаха Вагинално не ме виде, и докторката што мислев дека ке ме пораѓа (она ме гледа цело време и ми беше договорена на повик)утре оди на одмор,ајт така. До сабота ако не се породам, контрола
Мешиња добар ден ве читам ама неможам да вратам денес сум како џуџето лутко и јас сакам лубеница и јас сакам да шетам и јас сакам да го искористам сонцето ама како?? само сум од соба у соба и тоа ме заморува ова мое јајце главо меше фака кривини кога се движам ме занесува сите се на работа а само не ми се шета сите положби ги сменив на креветот и нема фајде ме фаќа дремка ама несакам да спијам пукат хормони како беа лажните контракции да се стврднува меше и болки ама на подолг временски период или???
Оф бе пак малтретирање а зш не одма на крај со последното бочкање со тој резултат се добива конечното така мислам беше
Со лесно нека ти е мајче ајде влечи ме и мене Со пукнат воденјак болките почнуваат после 6-10 часа, тоа ми го кажа докторката која ќе ме пораѓа, доколку настане обилно крварење тогаш под итно в болница, најчесто завршува со царски рез. Јас заради тоа не го правев, лошо искуство со пациентите кои доаѓаа в лаб.... празна да си ќе ти се слоши, не пак бремена Среќен роденден да ти се множат годините....стомачево ми се спушти во 7ми месец ама не е тригер за пороѓај, еве ме 38+4 си квачам
Не е во сонце страшно, немаше мн пациенти, ги чистеа набрзина еден по еден, чисто е таму тоа ми се свиѓа, а во државна да ме убиеш не одам, еднаш и никад више.
Ауууу каква државна, со очи не сакам да ја видам, ај шо има стари и некултурно им се понаша персоналон.... Особено постарине.... Јас си одам во Дарон, и тоа на Јане Сандански, за 5мин сум готова, резултатите на емаил и свиркај си... Таму одев и на пракса и знам како се работат анализите и дека се секогаш точни, зашто имаат јака надворешна контрола @Eni.r тука така сме исти двете јас сум со 2цм отвор само