Само мене ли ми е тешко да се средувам доле, од стомакот нит можам да се фатам ни ништо, колку можам толку
Не смееш да си одиш дома при испитување на скриен шеќер оти може да се онесвестиш @ocicka2014 ќе си земеш маска и ќе си седиш в лабораторија @Emma2 и јас тоа го правам секое туширање, за секој случај, да не се срамам пред докториве @Happyinlove се мести бејби затоа интензивно мрда, јас сум 38+4 па моево мрда ко црвец сместена е се, ја чекаме да излезе @Nenna97 со огледало и по допир ма махер станав за депилација
Да се фатам сама јас неможам да си ја видам не па да ја фатам ни да ја дофатам се мислам кратки раце имам се надевам даваат да се истушираме после клизма да не одам таква на бокс
Лижев различни таблети. Ништо не помагаше и ги откажав. 2 дена немав повратено и еве денеска ми наплати...
А не, јас строго на козметичарка, во зграда ми е! по папучи и се симнувам ко шо вика @***Bony*** ја неможам да си ја видам а не па да ја средувам Ама и кога можев, пак иста шема ми беше!
Па добро бекутан или други бебешки влажни марамици мислам ќе свршат работа Епа затоа кај свој чоек ќе си одиш, ме тинтра мојава ептен, со восок за една употреба плус си лежиш на хартија за една употреба... брисевите ми беа стакло, па сеа ти види...
Хаха сите сме исти...јас не можев да се видам како шо треба и сите ми викаа со огледало да се гледам и да се средам ама пак не беше то то оти ко појдов на пораѓај пак ми го удрија бричот за секој случај де
Девојки бев по голема нужда и на бришење забележав секрет,имав во текот на денов проѕирен секрет така малку беличко,но сега кога се избришав имав светло кафеавкасти траги на тоалетот.Имам и малку наболување доле,ама не менструални него како стегање,скокоткање.Сум 14+7недела,а од 12 недела не примам прогестронска терапија,а предходно примав криноне гел.Може да ми е од него.Што да направам?Некој искуство.Ви благодарам
Се почести се болките кои дневно ги осеќам.Тоа се како менструални болки кои секако знам дека се лажни но ете се почесто ги имам.Дали вака ќе биде до крај или? Од друга страна пак стомакот ми е навистина ептен спуштен, утре сме на контрола па едвај чекам да видиме што ќе каже докторката.Инаку сум 36+1па да видиме дали ќе тераме до крај или ќе биде порано,битно ние сме спремни
Не дека ќе раѓам баш одма(иако ако се прашувам јас сега одма би одела и би раѓала) ама вака олку спуштен стомак имав во претходните две бремености веќе последната недела до термин,а лажни болки сум немала воопшто.Знам дека секоја бременост е различна но ете...
Дали проба со Антиметил,на база на ѓумбир? Мене тоа ми помага, се пијат два пати дневно, јас пијам од сабајле пред јадење и ако имам потреба вечерта. Помагаат за полесно варење на храната, околу 400 ден се.
Не можам ни да замислам како би се свиткала...и вака си одев строго на козметичар ама пак во бременост уште по ме замисливо ми е.. Сама се депилираш доле ? Секоја чест.... Јас си одам кај козметичарка што си ја знам и еве 9 месеци брисеви чисти скроз..
И јас се чудам истото,секој ден се поактивна,дали им станува тесно па уште толку сакаат да излезат...нестрпливи нашите цурици мислам дека ќе биде скоро,скоро...освен ако не се предомислат во последен момент па да рушиме и ние рекорди над 40-ка