Кога веќе пукнал водењакот нема бегање ,мене водењакот ми пукна во 8.30 утрото а се породив во 17.25, со лесно наскоро ќе си се гушкаш со бебушот
може ке се насмеете на постов меѓутоа имам еден проблем, ако ме фатат болки а немам интернет во моментот да Ви пишам МАЛА ШАЛА
Добро утро мамички да да за мене е добро утро до 5 сатот не спијав и сега сум ваква цела ноќ ми беше до шелудникот и си играше таму а мене ми создаваше ужасна болка како некој од внатре да ми го штипи, се вртев од секоја страна ама не никако да се помрдни најлоша ноќ до сега, па и вчера бев излесена и толку многу јадев што стомакот ке ми пукнеше, па си велам и таа не е крива си отвараше место после мојево јадење не знам колку изедов друк пат за памет колку јадам и Аурора со лесно нека ти е
Да ти кажам дека те сонував како си пишале дека те пуштиле вчера Е сега ќе си се пазиш, ама важно дома си со најмилите. И јас уште 4 недели да издржам до крај, ама живците ми се при крај не можам веќе
уште 11 дена до термин не ми се верува ... навистина не ми се верува сега баш го гледав видеово http://www.femina.mk/%D0%BD%D0%BE%D0%B2 ... 0%B5%D1%86 мал борец